Arubas IntroSpect vinner pris för bästa säkerhetsprodukt 
Hem EVENTEvent Bevakning Arubas IntroSpect vinner pris för bästa säkerhetsprodukt 

Arubas IntroSpect vinner pris för bästa säkerhetsprodukt 

Publicerat av: Redaktionen

SC Magazine har utsett Arubas IntroSpect till årets bästa produkt för att upptäcka och stoppa IT-attacker.

Arubas IntroSpect vinner pris för bästa säkerhetsprodukt  2SC Magazine är en av de främsta tidningarna inom IT-säkerhet och priset delades ut vid en ceremoni i San Francisco i samband med RSA Conference, en av IT-säkerhetsbranschens viktigaste event.

IntroSpect är en lösning från Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise. Verktyget tar hjälp av maskininlärning för att analysera nätverksanvändningen hos användare och uppkopplade enheter. På så sätt kan den bedöma risker som orsakas av varje enskild användare, system eller enhet. IntroSpect klarar att identifiera och motverka en rad typer av hot, inklusive phishing, ransomware och datastölder.

”Den kategori som IntroSpect vann är en av de mest prestigefulla, och att den är så väl ansedd beror på att de som väljer vinnaren är proffs som använder produkten i sitt arbete. Aruba IntroSpect utsågs till bästa nya teknik för att upptäcka hot, och motiveringen var att det handlar om en lösning som klarar och överträffar kundernas behov”, säger Illena Armstrong, SC Magazine.

Tidningens redaktörer förklarar sitt val i tidningen: ”Arubas IntroSpect analyserar användare och enheter och kan som en digital Sherlock Holmes se små avvikelser i nätverksaktivitet som traditionella tekniker skulle missa. IntroSpect använder maskininlärningsbaserad analys som automatiserar upptäckten av attacker och intrång. Den gör detta genom att hitta misstänkt beteende som avviker från det normala – även när det handlar om subtila förändringar som sker i små omärkliga steg.”

Produkten använder avancerad maskininlärning för att hjälpa säkerhetsproffs att identifiera okända hot som finns inne på företagets nätverk. Att kunna hantera hot som finns innanför brandväggen blir allt viktigare när organisationer i allt större utsträckning använder mobila lösningar, IoT och molnet.

I tävlingens final vann Aruba över sju andra finalister i kategorin ”Best Threat Detection Technology”. Juryn bestod av mycket erfarna säkerhetsexperter från både privat och offentlig sektor. Det var den 22:a gången SC Awards delades ut.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>