Arvato ställer ut på parkeringskonferensen Svepark den 8 september

Den 8 september deltar Arvato Financial Solutions som utställare på branschtillställningen Svepark, som i år sker helt digitalt.

Arvato ställer ut på parkeringskonferensen Svepark den 8 september 1
Parkeringsbranschen befinner sig i en transformation, där digitaliseringen och kundernas krav på allt smidigare upplevelser har lett till nya möjligheter.

Temat för Arvatos session är ”Mobilitet i transformation – friktionsfria betallösningar för framtiden”. Arvato kommer att dela sin syn på trender och förändringar inom mobilitet, samt presentera olika lösningar för att minimera friktion och tid vid betalning.

”Tillsammans med våra samarbetspartners inom parkering och mobilitet ligger vi på Arvato i framkanten när det gäller att leverera internationellt erkända betallösningar. Vårt mål är att fortsätta växa och hjälpa fler parkeringsbolag att ge sina slutkunder en helt friktionsfri parkeringsupplevelse. Därför ser vi fram emot det kunskapsutbyte som Svepark innebär”, säger Fredrik Gustafsson, Vice President på Arvato.

Peter Wilmenius, Nordic Marketing Director på Arvato, anser att Svepark är en unik möjlighet att möta den svenska parkeringsbranschen.

”Parkeringsbranschen befinner sig i en transformation där digitaliseringen och kundernas krav på allt smidigare upplevelser har lett till nya möjligheter. Bra exempel är förflyttningen mot digitala kanaler som t ex appar och ANPR-teknik. Några av de största transport- och parkeringsföretagen i Norden har ju också valt att samarbeta med Arvato, och vi är till exempel marknadsledande i Norge. Vi ser fram emot att få möta branschen, dela vår syn på framtiden och inte minst höra mer om deras utmaningar och hur vi kan hjälpa dem”, säger han.

Den årliga parkeringskonferensen Svepark skulle ha ägt rum i Västerås, men på grund av Coronapandemin flyttas den nu till en digital plattform.