Asus Vivopc – pc-världens Mac Mini
Hem Produkt Nyheter Asus Vivopc – pc-världens Mac Mini

Asus Vivopc – pc-världens Mac Mini

Publicerat av: Redaktionen

När kunden frågar efter en liten stationär, dator som eventuellt ska kunna användas som ett mediacenter torde Asus Vivopc vara ett hyggligt alternativ. Den finns i tre varianter där den billigaste rymmer två gigabyte minne och en Celeron-propp och den dyraste har åtta gigabyte och drivs av en Core i5-propp. För snabb trådlös uppkoppling kan maskinen hantera wifi enligt 802.11ac-standarden.

Allt ryms under ett snyggt aluminiumskal som har en form som för tankarna till Apples Mac Mini – och det är inget dåligt betyg. Lådan är för övrigt är synnerligen enkel att öppna för att underlätta uppgradering av såväl minne som hårddisk.

Det är egentligen inte så mycket mer att säga om burkarna, mer än att det också finns en slags touchmus som ska gå utmärkt att använda för att ”navigera från soffan”, enligt pressmeddelandet.

Slutkundspriserna börjar på 2 990 kronor och slutar någonstans i närheten av 6 495 kronor, enligt Asus. Maskinerna är tillgängliga nu och distribueras genom Also, Captech, Gandalf och Norek.

[slideshow_deploy id=’376′]

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>