Atea odlar lokalkulturen med ytterligare ett kontor

Per Hindefalk, platschef Växjö och Ljungby, Atea.
Per Hindefalk, platschef Växjö och Ljungby, Atea.

Idag öppnar Atea sitt 32:a kontor i småländska Ljungby. Lokal närvaro är viktigt, understryker regionchef Anders Myrbäck.

Lokal närvaro blir paradoxalt nog allt viktigare när en allt större del av diskussionerna med kunder inbegriper molnbaserade lösningar och mobilitet.  Det har givetvis att göra med att komplexiteten för kunderna ökar, vilket i sin tur i många fall ökar beroendet hos kunden av it-leverantören.

Atea må vara giganten i partner-Sverige, men de är noga med att försöka upprätthålla just den lokala aspekten.

Nyrekrytering väntar

I linje med den strävan öppnar de nu ytterligare ett kontor. Det hamnar i Ljungby och blir nummer 32 på den svenska kartan.  Enligt ett pressmeddelande ”är både lokal och personal på plats” och fler personer ska in.

– Vi har redan idag många kunder i Ljungby och märker en ökad efterfrågan och då är det ett naturligt steg att öppna ett kontor för att ytterligare förstärka vår närvaro, säger Per Hindefalk, platschef i Växjö.

– Ateas styrka som bolag är att både vara ett starkt nationellt bolag som erbjuder alla delar inom it och samtidigt vara lokalt förankrat nära våra kunder, säger Anders Myrbäck, regionchef på Atea.

Planer finns för övrigt också på ett kontor i Värnamo.

Post Comment