Atea odlar lokalkulturen med ytterligare ett kontor
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREATEA Atea odlar lokalkulturen med ytterligare ett kontor

Atea odlar lokalkulturen med ytterligare ett kontor

Publicerat av: Redaktionen
Per Hindefalk, platschef Växjö och Ljungby, Atea.

Per Hindefalk, platschef Växjö och Ljungby, Atea.

Idag öppnar Atea sitt 32:a kontor i småländska Ljungby. Lokal närvaro är viktigt, understryker regionchef Anders Myrbäck.

Lokal närvaro blir paradoxalt nog allt viktigare när en allt större del av diskussionerna med kunder inbegriper molnbaserade lösningar och mobilitet.  Det har givetvis att göra med att komplexiteten för kunderna ökar, vilket i sin tur i många fall ökar beroendet hos kunden av it-leverantören.

Atea må vara giganten i partner-Sverige, men de är noga med att försöka upprätthålla just den lokala aspekten.

Nyrekrytering väntar

I linje med den strävan öppnar de nu ytterligare ett kontor. Det hamnar i Ljungby och blir nummer 32 på den svenska kartan.  Enligt ett pressmeddelande ”är både lokal och personal på plats” och fler personer ska in.

– Vi har redan idag många kunder i Ljungby och märker en ökad efterfrågan och då är det ett naturligt steg att öppna ett kontor för att ytterligare förstärka vår närvaro, säger Per Hindefalk, platschef i Växjö.

– Ateas styrka som bolag är att både vara ett starkt nationellt bolag som erbjuder alla delar inom it och samtidigt vara lokalt förankrat nära våra kunder, säger Anders Myrbäck, regionchef på Atea.

Planer finns för övrigt också på ett kontor i Värnamo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>