Atea skickar över 1000 medarbetare till skolan
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREATEA Atea skickar över 1000 medarbetare till skolan

Atea skickar över 1000 medarbetare till skolan

Publicerat av: Redaktionen

Fredagen den 29 augusti intar Atea Stockholms universitet. Totalt är det 1 150 medarbetare som sätter sig i skolbänken för att bli ännu bättre inom sina respektive roller.

– Atea Campus är en unik satsning inom it-branschen och ett gigantiskt komplement till våra löpande utbildningar. Vi väljer att inte bara säga att kompetens är viktigt utan genomför en utbildningsinsats som omfattar samtliga konsulter och säljare, säger Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige.

Totalt under dagen pågår 96 parallella utbildningspass. Kvällen avslutas med en samling då samtliga deltagare tar del av det senaste inom it som tjänst och hybrid-it.

– Vår bransch är extremt innovativ och komplex, så att vara den aktör på marknaden som verkligen satsar på utbildning innebär att vi kan erbjuda våra kunder det absolut bästa, säger Carl-Johan Hultenheim.

Under dagen ligger fokus på att bredda kompetensen bland konsulter och säljare inom it-lösningar och nya produkter men det finns också strategiska och taktiska pass. Föreläsare är Ateas experter och specialister tillsammans med några av världens ledande it-tillverkare.

Dessutom är certifieringsföretagen Addskills, Cornerstone och Firebrand på plats. Ett hundratal av Ateas konsulter har förberett sig och anmält sitt intresse för att genomföra proven under dagen.

– Det är vad jag vet unikt att så många tunga certifieringar genomföras under en och samma dag, säger Carl-Johan Hultenheim.

Texten är ett pressmeddelande från Atea Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>