Lisa Eklöf som är HR-chef på Atea Sverige
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREATEA Atea väljer Flowscape till sitt huvudkontor i Kista

Atea väljer Flowscape till sitt huvudkontor i Kista

Publicerat av: Redaktionen

Atea Sverige väljer Flowscape som smart kontorssystem när de renoverar sitt huvudkontor i Kista.

Lisa Eklöf som är HR-chef på Atea Sverige

Lisa Eklöf som är HR-chef på Atea Sverige

Systemet kommer att nyttjas av ca 800 medarbetare, vilka jobbar såväl nationellt som inom Stockholmsregionen. Systemet kommer också att användas i mötesytor för kunder och samarbetspartners. Målet? En modern medarbetarupplevelse i världsklass.

”Vi ser det som en stor bekräftelse att Atea, som både känner oss och marknaden väl, väljer Flowscape som den bästa lösningen för dem. Detta stärker vårt samarbete och vi får en fantastisk möjlighet att bli exponerade både för Ateas säljare och deras kunder.” säger Peter Löfgren, KAM och partneransvarig.

Atea har sedan 2016 varit en av Flowscapes viktigaste återförsäljare i Norden.

Med 7200 medarbetare totalt sett i koncernen är Atea marknadsledande i Norden och Baltikum, och den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Nu bygger Atea Sverige om sitt huvudkontor i Kista med målet att skapa en så kreativ, flexibel och effektiv arbetsplats som möjligt för sina medarbetare.

”Vi strävar efter att vara the place to be för våra medarbetare, partners och kunder. Här spelar såklart den fysiska arbetsmiljön in. Med Flowscape skapar vi en smidig arbetsmiljö där medarbetarna har de bästa tekniska förutsättningarna att på ett kreativt och sömlöst sätt utföra sitt jobb, säger Lisa Eklöf som är HR-chef på Atea Sverige.

Flowscape skall leverera sin senaste rumsboknings- och platshanteringslösning med sensorer, rumspaneler, kioskskärmar, webb-applikation och smart phone app. Den data som genereras via systemen kommer över tid att kunna användas för att optimera ytor, spara energi och effektivisera driften i byggnaden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>