atNorth förstärker försäljningsorganisationen
Hem Nyheter atNorth har anställt Duke Aschan som Sales Director med fokus på Sverige och Finland

atNorth har anställt Duke Aschan som Sales Director med fokus på Sverige och Finland

Publicerat av: Redaktionen

atNorth förstärker försäljningsorganisationen med branschveteran

Han kommer att stärka det nordiska säljteamet som leds av försäljningsdirektören Stefan Jofors-aTribe.

Duke Aschan är en branschveteran som närmast kommer från en motsvarande position på Interxion Digital Realty.

atNorth förstärker försäljningsorganisationen med branschveteran– Med Duke i vårt team och den nyligen annonserade expansionen av vår svenska datacentersajt är vi nu fullt rustade för att möta marknadens efterfrågan. Dukes stora erfarenhet av att leverera datacenterlösningar hjälper oss att möta kundernas höga krav på såväl prestanda som säkerhet och juridik, säger Stefan Jofors-aTribe.

Den första fasen av atNorths datacenter i Stockholm kommer driftsättas under Q1 2022, och som tidigare meddelats har en kompletterande utbyggnad av datacentret redan startat, vilket adderar ytterligare tre datahallar och 2750 kvadratmeter till den befintliga byggnaden.

– Jag är verkligen glad över att få jobba i ett entreprenörsdrivet företag med ett verkligt fokus på nästa generations högkapacitetsdatacenter. Genom att kombinera de senaste tekniska lösningarna för att ge världen mer högdensitetskapacitet med minsta möjliga klimatpåverkan, har atNorth en unik position på marknaden, säger Duke Aschan.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>