AT&T fortsätter investera för att expandera med integrerade lösningar

AT&T fortsätter med sina mångåriga investeringar för att leverera integrerade lösningar till företagskunder.

Företaget förväntar sig att kapitalutgifterna för 2017 kommer att ligga runt 22 miljarder USD, AT&T fortsätter investera för att expandera med integrerade lösningar 1vilket ger ett totalbelopp på över 40 miljarder USD på två år. Mer än 40 procent av detta totala två-års-belopp ska hjälpa AT&T att expandera och utöka sin portfölj av smarta, smidiga, mobila och integrerade affärslösningar över hela världen.

Tack vare engagemanget i programvarudefinierade nätverk och dataanalys kan AT&T nu fortsätta driva innovation som ledande leverantör av globala affärslösningar.

“Som en ledande integrerad operatör, har vi ett stort ansvar för att leverera framtiden till miljontals företagskunder runt om i världen”, säger Thaddeus Arroyo, verkställande direktör, AT&T Business Solutions & International.

“Våra investeringar är utformade för att hjälpa oss att erbjuda kunderna moderna nätverksupplevelser och integrerade lösningar som är datadrivna och programvaru-utformade för en ny tekniskt kunnig generation”, fortsätter han.

De riktade investeringsplanerna för 2017 inkluderar bland annat ökning och utvidgning av AT&Ts innovativa plattformar och lösningar:

  • Programvarucentrerade lösningar – Fortsatt utökning av nästa generations programvarucentrerade lösningar som levererar flexibilitet, smidighet och kontroll till företag globalt. Dessa inkluderar AT&T NetBond, AT&T Network on Demand, inklusive AT&T FlexWare och AT&T SD-WAN. AT&Ts programvaruplattform möjliggör en integrerad smart näterfarenhet som ger kunderna möjlighet att mixa och matcha och hantera sina behov.
  • Cybersäkerhet – Fortsatt investering i utbyggnad av AT&T Threat Intellect för processer och verktyg, samt utbildning av säkerhetsexperter. Detta arbete kommer att förbättra AT&Ts datadrivna analyser och virtualiserade säkerhetsfunktioner och underlätta innovation av nya säkerhetsmetoder och lösningar inom AT&T Foundry.
  • IoT – Utökat multi-nätverk IoT med uppkoppling och professionella tjänster globalt.  Leverans av mycket säkra vertikala lösningar för att hjälpa fler städer bli smartare, ansluta fler bilar och vagnparker, spåra fler tillgångar på fler platser, bidra till att förbättra sjukvården och skapa en mer hållbar värld.
  • Samarbetslösningar – Fortsatt leverans av smarta kommunikationsverktyg som AT&T Collaborate. Företag av alla storlekar, på olika platser, kan samarbeta på olika plattformar. Detta hjälper dem att kommunicera med varandra, med sina medarbetare, leverantörer och kunder.
  • Uppkopplingsmöjligheter – Fortsatt leverans av snabba och säkra trådbundna och trådlösa anslutningar till allt fler städer. Fortsatt nätutbyggnad, integration och expansion i Mexiko, och förbättring av den globala tjänsteportföljen.
  • Wi-Fi – Utökning av de nordamerikanska tjänsterna. Ökad tillgänglighet mot Mexiko och Kanada och sikte mot ytterligare global expansion.

“Företagen söker smidighet inom tre områden. De vill ha operativ effektivitet, en stark och kompetent arbetskraft och säkra nätverk. Våra smarta lösningar uppfyller alla dessa behov och mer”, säger Steve McGaw, marknadschef på AT & T Business Solutions.

“Vi investerar i vårt nät och kapacitet, vilket framgår av de mer än nio miljarder USD vi spenderade förra året, för att möta våra företagskunders förändrade behov både idag och i morgon. De ser värdet i vårt företags omvandling. Vi omvandlar inte bara oss själva, utan även branschen och de erfarenheter vi levererar snabbt och effektivt”, fortsätter han.