Avancerad fjärrmätning på ett enkelt sätt
Hem Nyheter Avancerad fjärrmätning

Avancerad fjärrmätning

Publicerat av: Redaktionen

Fjärrmätning är en smidig form av mätning.

Du kan utan manuell hantering följa dina mätningar på distans via webben.

Du kan få larm om någonting händer och rapporter med ett visst intervall med en sammanställning av periodens resultat.

Ibland kan dock system för fjärrövervakning vara svåra att installera. Kanske behöver du tillgång till trådbundet nätverk eller WiFi för att kommunicera. Ibland kan det också vara problematiskt med räckvidden mellan till exempel basenhet och sensorer.

Med våra GSM-loggers är detta inget problem. Varje enhet mäter och skickar data direkt till vår molntjänst. Det är enkelt att hålla kolla på temperaturen i en frys, temperaturen och fukten i en byggnad eller liknande direkt via dator eller telefon. Att varje enhet själv kommunicerar med webben gör att den inte kräver någon installation, det är bara att placera loggern där den ska mäta.

Här hittar du vårt sortiment av GSM-loggers.

Avancerad fjärrmätning på ett enkelt sättFlexibel och enkel fjärrmätning

Att loggern bara är att placera ut gör att det är enkelt att byta mätplats. Du kan få larm om loggern slutar skicka, och den har dessutom internt minne, vilket gör att du inte riskerar att förlora någon mätdata om datakommunikationen skulle ligga nere.

Batteridriven

Loggern är batteridriven. Batterierna laddar du via medföljande nätadapter. Det går också att driva loggern med nätspänning.

Smidig molntjänst

Vår molntjänst Intab Cloud fungerar med alla våra fjärrövervakande enheter. Detta gör det enkelt att kombinera dem på en och samma inloggning. Inne i molntjänsten kan du se kurvor och ställa in larm och automatiska rapporter. Du kan också göra egna grafer och transformationer eller exportera ut mätdata till ett analysprogram, till exempel EasyView.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>