AVG Business får order från Bluecom

Svenska IT-tjänstleverantören Bluecom  väljer Managed Workplace från AVG Business som lösning för att sköta övervakning, styrning och automatisering av kundernas IT. Ordern är en av de större under året för AVG Business i Norden och stärker ytterligare företaget på den svenska marknaden. AVG Business är en del av AVG Technologies, specialister på onlinesäkerhet med mer än 200 miljoner aktiva användare.

Svein Anders Aarsbog, Nordenchef för AVG Business
Svein Anders Aarsbog, Nordenchef för AVG Business

AVG Managed Workplace är en programvara som används av service providers, tjänsteleverantörer inom IT, för att hantera sina kunders IT. Med hjälp av Managed Workplace kan tjänsteleverantörerna övervaka och styra, och även fjärrstyra, olika delar av kunders IT. ”Vi har nyligen förstärkt Managed Workplace med en avancerad fjärrstyrning, vilket har gjort vår plattform mer komplett. Vi ser ordern från Bluecom som en bekräftelse på att detta var rätt väg att gå och att vi nu är en aktör att räkna med i allt fler sammanhang”, säger Svein Anders Aarsbog, Nordenchef för AVG Business.

 

BLUECOM - Robert Sjöholm
Robert Sjöholm, vd på Bluecom

Bluecom är ett företag som växer snabbt och som erbjuder små och medelstora företag tjänster inom nätverk, server och lagring. Företaget har kontor i Kramfors, Sundsvall, Umeå och Stockholm. Bluecom valde AVG:s Managed Workplace efter att ha testat flera leverantörer under ett halvår:
”Vi valde AVG eftersom de har en produkt som har bredden vi behöver, med alla för oss viktiga funktioner, samtidigt som det är mer användarvänligt än de andra produkter på marknaden som vi provade”, säger Robert Sjöholm, vd på Bluecom.

Bluecom har också sett en positiv effekt på sin försäljning sedan de började använda Managed Workplace:
”Rapporterna från Managed Workplace är så bra att vi ofta kan se brister i kundernas system som är okända för dem. När kunderna får se bristerna svart på vitt blir det sedan naturligt att vi får i uppdrag att rätta till dem”, säger Robert Sjöholm.

 

Post Comment