AVG Business lanserar nya lösningar för antivirus och internetsäkerhet
Hem SäkerhetAVAST AVG Business lanserar nya lösningar för antivirus och internetsäkerhet

AVG Business lanserar nya lösningar för antivirus och internetsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

AVG® Technologies, specialister på onlinesäkerhet med mer än 200 miljoner aktiva användare, introducerar nu 2016 Business Edition. Denna inkluderar uppgraderingar av AVG AntiVirus Business Edition och AVG Internet Security Business Edition. Produkterna ger skydd mot sabotageprogram och andra onlinehot. De är avsedda för små och medelstora företag och är tänkta att ge ett mervärde för återförsäljarna. 

avgb”Dagens uppgradering av våra produkter AntiVirus och Internet Security i Businessversion ger en ny och mer avancerad cybersäkerhet. Det är spännande att kunna ge dessa möjligheter till företag över hela världen”, säger Joanna Brace, vice president för produkter och marknadsföring, AVG Business. “Onlinesäkerhet är kärnan i allt vi gör och är viktigt för alla små och stora företag som vill växa i dagens uppkopplade värld. Med introduktionen av dessa lösningar kan vi visa hur vi stöder företag av alla storlekar.”

Produkterna är tillgängliga även på svenska, norska och danska, bland en rad andra språk.

Ett tillägg är en gratis fjärrstyrningsdel som ger företag enkel och effektiv tillgång till alla system på ett nätverk. Teknisk support ingår också utan extra kostnad i produkterna.

laptop-monitor-UI-internet-security-business-edition-data-safe

Förbättringar i 2016 Business Edition inkluderar:

  • Ny scanningsmotor: Snabbare scanning med smartare resultat

Den nya scanningsmotorn använder AVG:s mest avancerade algoritmer och ger bättre skydd och kortare scanningstider, så att företag kan arbeta mer effektivt. Information från alla AVG:s drygt 200 miljoner användare kommer i realtid, och med stöd av artificiell intelligens, identifiera de senaste sabotageprogrammen

  • Online Shield: Använder molnet för att skydda mot hot

AVG:s teknik för hotutbrott och detektion med hjälp av artificiell intelligens får en uppgradering.

  • Ny metod att upptäcka hot med Artificiell Intelligens 

Avancerad artificiell intelligens används nu för att aktivt kunna identifiera nya hot i realtid – innan AVG:s eget VirusLab hinner kategorisera nya hot.

  • Kassaskåpet Data Safe: Skyddar företagets mest värdefulla data

Data Safe är en tjänst som låter företag skapa lösenordsskyddade virtuella hårddiskar som syns på skrivbordet. Filer som läggs i Data Safe krypteras och lösenordsskyddas.

  • Dokumentförstöraren File Shredder: Helt och hållet raderade filer

File Shredder är en funktion för att förstöra dokument. På så sätt ska dokument inte kunna återfås.

Uppdateringarna kommer vid samma tid som branschinitiativen European Cyber Security Month och National Cyber Security Awareness Month, och är avsedda att stärka AVG:s ledarskap i fråga om antivirusmjukvara. Som ett stöd för dessa initiativ kommer kanalpartners få fri uppgradering till 2016 Business Edition i samband med att de förnyar existerande licenser. AVG Business har också säkerhetswebinarier för små och medelstora företag.

AVG AntiVirus Business Edition och AVG Internet Security Business Edition finns redan tillgängliga.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>