Studie: Avkastningen ökade över 500 procent med OutSystems low code-plattform
Hem NyheterUndersökningar Avkastningen ökade över 500 procent med OutSystems low code-plattform

Avkastningen ökade över 500 procent med OutSystems low code-plattform

Publicerat av: Redaktionen

Mjukvaru- och applikationsutvecklaren OutSystems low code-plattform levererade uppemot 66 procent mer i effektivitetsvinster samtidigt som investeringen är återbetald på mindre än sex månader.

Det visar en ny Total Economic Impact™-studie (TEI).

Studien “Total Economic Impact™ of OutSystems”, beställd från Forrester Consulting på uppdrag av OutSystems, visar att OutSystems low code-plattform betalade av sig själv på mindre än sex månader och gav en ökning i avkastning på investering med 506 procent under tre år.

Studie: Avkastningen ökade över 500 procent med OutSystems low code-plattform– Det är dags för företagen att äntligen få uppleva den radikala produktivitet, kraft och hastighet som krävs för att bli av med eftersläpningen och erbjuda den mjukvara de behöver för att lyckas. Den här studien visar på kraften i OutSystems högpresterande low code-utveckling, säger Paulo Rosado, vd på OutSystems.

Studien undersökte kostnadsbesparingar och affärsfördelar för fyra företag, som tidigare förlitat sig på traditionella ramverk för mjukvaruutveckling, har uppnått genom att implementera OutSystems.

Även om OutSystems hjälper företag i alla storlekar och branscher beräknades de ekonomiska vinsterna utifrån ett sammansatt företag som representerar det värde som uppnåtts av de bolag som Forrester intervjuade.

Enligt studien genererade OutSystems plattform ett NPV (net present value) på 14,77 miljoner dollar på tre år genom att beräkna plattformens ekonomiska fördelar i förhållande till kostnaderna. Detta inkluderade:

  • 5,5 miljoner dollar i kostnadsbesparingar för app-utveckling, kontinuerliga ändringar och underhåll (31 % av de totala fördelarna)
  • 4,6 miljoner dollar i ökade intäkter från intäktsskapande affärsinitiativ (26 % av de totala fördelarna)
  • 6,7 miljoner dollar i kostnadsbesparingar genom förbättrad operativ effektivitet (38 % av de totala fördelarna).

OutSystems förbättrade utvecklarnas produktivitet genom att teamen kunde leverera fler appar med samma antal utvecklare och leverera appar på kortare tid. Kundernas resultat visade också att OutSystems förenklar det löpande underhållet och ändringarna i apparna, vilket kan ha stor inverkan på vinsten. Företagen noterade också att kvantifierbara fördelar uppnås genom större smidighet i bolagen, förbättrad säkerhet och färre buggar, tack vare kod med högre kvalitet.

– Som ett resultat av ett förvärv behövde vi göra en ändring i en av våra appar. Vi gjorde det på mindre än åtta timmar. Före OutSystems skulle det förmodligen ha tagit 40 till 50 timmar, säger en direktör för programvaruteknik och teknikinitiativ på ett läkemedelsföretag.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00