Awingu’s mobilitetslösningar finns tillgängliga via Ingram Micro
Hem Nyheter Awingu’s mobilitetslösningar finns tillgängliga via Ingram Micro

Awingu’s mobilitetslösningar finns tillgängliga via Ingram Micro

Publicerat av: Redaktionen

– Vi är mycket glada att kunna erbjuda våra svenska kunder lösningar från Awingu.

Detta möjliggör tillgänglighet till alla företagets applikationer oavsett var man befinner sig, om man arbetar i molnet eller på en lokal installation, säger Anders Wickström, Sverigechef Ingram Micro.Awingu’s mobilitetslösningar finns tillgängliga via Ingram Micro

Awingus avancerade mobilitetslösningar är en perfekt match till vår Cloud & Software-portfölj.

Walter Van Uytven, Awingu CEO, tillägger “Vi är glada över att utöka vår relation med en global ICT ledare som Ingram Micro och att nå ut på marknaden tillsammans med deras erfarna sälj- och marknadsteam i Norden. Vårt värdeerbjudande möjliggör en högre nyttjandegrad av molntjänster och en större medvetenhet i kanalen om vår kraftfulla men enkla mobilitetslösning som är revolutionerande för hur företag får åtkomst till företagsdata på distans.”

Awingu utvecklar mjukvara för att förenkla företags mobilitetslösningar och ge åtkomst till äldre applikationer (legacy applications).  Mjukvaran samlar företagets alla filer och program på en säker arbetsyta där Awingu är installerat, oavsett om det är i molnet eller på en lokal server och som kan nås från vilken enhet eller operativsystem som helst som har en web browser med stöd för HTML5. Awingu mobiliserar alla företagsapplikationer utan att störa hur du i övrigt hanterar din IT och fungerar med alla molntjänster. Ingen agent krävs på någon enhet och samarbete och fildelning är lika enkelt som att skriva en webbadress.  Med andra ord så sparas ingen data lokalt på den enhet som användaren brukar, vilket gör det till ett säkert sätt att implementera BYOD.  Awingu är det snabbaste och enklaste sättet att stärka och utveckla företagets mobila arbetskraft.

Awingu har sitt huvudkontor i Gent, Belgien med filialkontor i San Francisco och New York, läs mer om Awingu på www.awingu.com eller följ dem på Twitter och Facebook.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>