B2B IT-Partner bjöd in till sommarmingel

Det är B2B IT-Partners 12:e sommarmingel i ordningen, det var en stor samling av partners, kunder och leverantörer med totalt 120 gäster som kom denna eftermiddag.

B2B IT-Partner bjöd in till sommarmingel 1
CG (Carl-Gustaf) Lindström och Alexander Hellqvist från Microsoft

Det startade på Hotel Reisen med seminarium som CG (Carl-Gustaf) Lindström partner Account Manager tillsammans med hans kollega Alexander Hellqvist partneransvarig B2B från Microsoft. CG gav oss en uppdatering av “moderna arbetsplatsen”, där användare och nya arbetslivet är och ska vara i centrum.

Därefter bjöds en båttur med M/S Riddarholmen i Stockholms vackra skärgård. När vi kom ombord fick vi en välkomstdrink på övre däck där det även var en minimässa som bestod av 9 leverantörer HPE, Lenovo, Samsung, Hammer, DELL EMC, F-Secure, Microsoft, HP och Juniper som visade upp sina senaste nyheter.

En trappa ner gavs en gedigen skärgårdsbuffé, IT-Kanalen fick förmånen att sitta tillsammans med kunderna från Friskis & Svettis och från Akelius samt med B2B IT-Partners VD Jonas Danielsson, där han gav oss en inblick om B2B IT-Partner. Vi får ta del av Jonas som person och karriär i juni, i inslaget ”På stan med”.

Skutan vände tillbaka mot Stockholms innerstad och alla gäster gick till övre däck för underhållning, en hemlig gäst intog scenen, det var ingen mindre än Magnus Carlsson, han rockade loss med sina schlagers. Och alla sjöng med.

Det är med stor beundran som vi lämnar denna lyckade kväll, och gästerna ser verkligen fram emot nästa års sommarmingel, på båten B2B IT-Partner.

B2B IT-Partner bjöd in till sommarmingel 2  B2B IT-Partner bjöd in till sommarmingel 3   B2B IT-Partner bjöd in till sommarmingel 4

B2B IT-Partner bjöd in till sommarmingel 5