B3 Consulting startar nytt bolag

B3 Consulting Group AB (publ) breddar nu sin verksamhet genom att starta ett nytt bolag med fokus på teambaserade leveranser, under namnet B3 Squadra.

B3 Consulting startar nytt bolag 1
Ledningen för B3 Squadra, Filippo Cappellaro, försäljningschef, och Klas Fokine, VD

Digital förnyelse innebär att kunderna måste kunna utveckla nya digitala lösningar i en allt snabbare takt. För att lyckas med det krävs att man snabbt kan bygga upp väl fungerande utvecklingsteam.

B3 Squadra kommer att erbjuda väl etablerade team med agila arbetssätt för att snabbt kunna omsätta kundernas behov till tydliga leveranser.

– Vi vet att framgångsrika utvecklingsteam präglas av en kombination av hög teknisk kompetens, effektiva arbetssätt och ett starkt samspel, något som tar tid att etablera. Genom att erbjuda persistenta team kommer vi att kunna erbjuda en helt ny nivå av produktivitet till våra kunder, säger Klas Fokine, VD för det nya bolaget B3 Squadra.

– Vi ser en växande skara intressera sig för nya sätt att köpa konsulttjänster, med fokus på att snabbt bli produktiva i sitt utvecklingsarbete, säger Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group. Vi är glada att få arbeta med Klas Fokine och hans kompanjoner för att bygga upp ytterligare ett specialistbolag i B3-familjen, med fokus på teamleveranser som ger högre kvalitet, enklare upphandling och snabbare resultat för verksamheten.

Klas Fokine har 20 års erfarenhet från IT-branschen och mjukvaruutveckling, varav de senaste 10 åren inom konsultbranschen i såväl säljande som ledande roller.