Hem Nyheter B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Skattemyndigheten

B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Skattemyndigheten

Publicerat av: Redaktionen

B3 Consulting Groups specialistbolag B3 Init har som enda leverantör, tillsammans med Cybercom som ramavtalsleverantör, fått tilldelning i Skatteverkets upphandling för IT-stöd.

B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Skattemyndigheten 3Uppdraget avser tjänster inom IT-Infrastruktur och teknik samt förvaltning och releasehantering av Skatteverkets PaaS-tjänst, Platform as a Service. Uppdraget gäller i två år med start den 1 januari 2021.

– Vi har haft ett gott samarbete med Skatteverket under många år och vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet. Skatteverket är en central och samhällsviktig myndighet i Sverige och vi ser fram emot att fortsatt få utveckla moderna och effektiva IT-tjänster för Skatteverket, säger Måns Wallén, VD för B3 Init.

B3 Init har sedan 2012 kontinuerligt drivit och deltagit i ett flertal olika uppdrag gällande förvaltning av Skatteverkets generella UNIX tillägg (SGUT), idag benämnt PaaS-tjänster.

Uppdragen har utförts både genom eget leveransavtal med Skatteverket och som underleverantör till Cybercom. Det nya uppdraget gäller i två år med start den 1 januari 2021 och därefter möjlighet till två förlängningsperioder om vardera ett år, vilket innebär att uppdragstiden kan bli fyra år som längst.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>