B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Skattemyndigheten

B3 Consulting Groups specialistbolag B3 Init har som enda leverantör, tillsammans med Cybercom som ramavtalsleverantör, fått tilldelning i Skatteverkets upphandling för IT-stöd.

B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Skattemyndigheten 1Uppdraget avser tjänster inom IT-Infrastruktur och teknik samt förvaltning och releasehantering av Skatteverkets PaaS-tjänst, Platform as a Service. Uppdraget gäller i två år med start den 1 januari 2021.

– Vi har haft ett gott samarbete med Skatteverket under många år och vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet. Skatteverket är en central och samhällsviktig myndighet i Sverige och vi ser fram emot att fortsatt få utveckla moderna och effektiva IT-tjänster för Skatteverket, säger Måns Wallén, VD för B3 Init.

B3 Init har sedan 2012 kontinuerligt drivit och deltagit i ett flertal olika uppdrag gällande förvaltning av Skatteverkets generella UNIX tillägg (SGUT), idag benämnt PaaS-tjänster.

Uppdragen har utförts både genom eget leveransavtal med Skatteverket och som underleverantör till Cybercom. Det nya uppdraget gäller i två år med start den 1 januari 2021 och därefter möjlighet till två förlängningsperioder om vardera ett år, vilket innebär att uppdragstiden kan bli fyra år som längst.