B3 ny partner till Sitevision
Hem NyheterNÄTVERK B3 som ny partner till Sitevision

B3 som ny partner till Sitevision

Publicerat av: Redaktionen

Sitevisions partnernätverk växer vidare.

Senast in är IT- och managementbolaget B3 som fortsätter att stärka erbjudandet genom både bred och specialiserad kompetens inom digitala lösningar.

– Vi är otroligt stolta över att ta in B3 som partner i Sitevisions nätverk. Med B3s bredd av kompetens kan vi stärka vårt erbjudande ytterligare till våra kunder, säger Nadia Cabezas, partneransvarig på Sitevision.

B3 ny partner till SitevisionPartnerskapet innebär att B3s senaste specialistbolag, som fokuserar på digitala lösningar med syftet att bygga starka varumärken, erbjuder Sitevision som plattform för kundernas webbplatser och intranät.

– Vi är verkligen glada för partnerskapet. Genom B3s bredd av kompetens inom strategi och koncept, UX, digital marknadsföring och tillgänglighet, tillsammans med erfarenhet av helhetslösningar med Sitevision, förstärker vi nu vårt erbjudande till våra kunder, säger Anette Billing, vd och koncernchef för B3 Consulting Group.

– Sitevision är ett omtyckt webbpubliceringssystem och bolaget har en framåtanda för produkt- och erbjudandeutveckling tillsammans med partners, vilket vi uppskattar. Vi ser fram emot att skapa nya möjligheter för våra kunder med Sitevision som plattform och slutanvändaren i fokus, säger Katarina Stekovic, vd för B3s senaste specialistbolag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>