B3IT startar nytt bolag med inriktning mot CRM

B3IT Dynamics AB blir namnet på det nya bolaget som redan från start har flera medarbetare med gedigen erfarenhet inom Microsoft Dynamics.

VD blir Joel Ahlvik, med mångårig erfarenhet som verksamhetsarkitekt på bland annat B3IT startar nytt bolag med inriktning mot CRM 1Cinteros och Acando.

– Många företag och organisationer behöver bli bättre på att lära känna, hantera och utveckla sina kundrelationer på ett mera strukturerat sätt. Och då behövs det både kompetens och riktigt bra verktyg för att utveckla kundupplevelsen i alla kanaler, säger Joel Ahlvik, VD för B3IT Dynamics.

– Vi ser att det finns ett stort intresse på marknaden för Microsofts Dynamics 365. Möjligheten att driva CRM som tjänst i molnet gör det enklare och billigare att anpassa, vidareutveckla och förvalta systemen. Med B3IT Dynamics kan vi hjälpa våra kunder i det förändringsarbete som krävs för att konsolidera fragmenterade system, men samtidigt vara visionärer och blicka framåt.

– Med B3IT Dynamics får vi nu ytterligare ett specialistbolag inom B3IT-gruppen. B3IT Dynamics sticker ut på sin tydliga inriktning mot Microsoft Dynamics 365. Samtidigt ser vi möjligheter att stötta i CRM-projekten med kompletterande kompetenser, inom tex arkitektur, integration och business intelligence, säger Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3IT.