Babykamera – perfekt för bundling med julhoppet surfplattan
Hem Produkt Nyheter Babykamera – perfekt för bundling med julhoppet surfplattan

Babykamera – perfekt för bundling med julhoppet surfplattan

Publicerat av: Redaktionen

D-LinkDen är faktiskt gullig, D-links nya kamera för barnrummet. Och för en nybliven förälder kan den säkert vara en skön hjälp.  Varför inte sälja den som ett paket med en surfplatta till jul?

D-Link släpper nu Eye On Baby Camera, som också har ett mer businessklingande namn, DCS-825L. Kameran är enligt tillverkaren utvecklad för att hjälpa föräldrar  att ”hålla koll på familjens nytillskott”, som de skriver i pressmeddelandet. Apparaten förmedlar en högupplöst bild med  ljud, kan ”se” i mörker och har också sensorer för temperatur.

Genom en mobilappen kan föräldern se och höra det kameran ser och hör från sin mobil eller surfplatta. Det går också bra att prata med barnet genom kameran, eftersom den har en inbyggd högtalare.

– Att kunna hålla ett vakande öga på ett nyfött barn den första tiden är något som varje förälder värdesätter högt. Att se sitt barn växa upp är en resa där man som förälder vill vara med så mycket av tiden som det bara går, säger Marco Stenvall, produktchef på D-Link.

– Att lämna ett barn i spjälsängen för att sova kan vara känslosamt för en nybliven förälder, man vill veta att barnet har det bra. Därför lanserar D-Link en specialanpassad babykamera för att föräldrarna ska kunna hålla koll på deras små barn var som helst, när som helst.

Priset mot konsument landar på strax under 1 200 kronor inklusive moms.

Om IT-Kanalen sålde produkter skulle vi packa den med en surfplatta, slå in i rött papper och kalla den trygg-i-julklappen. (Så det är nog bra att vi inte säljer produkter.)

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00