BackBeat GO 600: Ljudsäkra hörlurar för en tunnare plånbok
Hem Produkt Nyheter BackBeat GO 600: Ljudsäkra hörlurar för en tunnare plånbok

BackBeat GO 600: Ljudsäkra hörlurar för en tunnare plånbok

Publicerat av: Redaktionen

BackBeat GO 600 är det senaste tillskottet till det redan breda utbudet av Plantronics-hörlurar.

BackBeat GO 600: Ljudsäkra hörlurar för en tunnare plånbok 2Modellen är trådlös och omsluter öronen. Hörlurarna är fyllda med unika egenskaper och skapade för de som sätter musiken i första hand. Med BackBeat GO 600 vill Plantronics erbjuda högkvalitativa hörlurar också till dem med en mindre budget.

För att säkerställa att musikälskare får den upplevelse de förtjänar är BackBeat GO 600 utrustad med två typer av EQ. Användaren kan välja mellan att lyssna med ”bass boost” eller ”balanced” för att individuellt anpassa lyssningen efter sina egna preferenser. ”Balanced” är Plantronics standardljud som är kalibrerat för att passa alla musikgenres. Lyssnaren kan byta EQ-inställning med en enkel knapptryckning. En sådan funktion används normalt inte i hörlurar av BackBeat GO 600:s prisklass.

BackBeat GO 600 har en diskret design och hörlurarna är lätta att bära. Med sin omslutande passform och mjuka öronkuddar ger hörlurarna en ideal balans mellan bekvämlighet och ljudisolation. Dessa egenskaper gör att BackBeat GO 600 har ett rikt och djupt ljud med minimal risk för att störningar från omgivningen ska förstöra upplevelsen.

Ytterligare funktioner i BackBeat GO 600:

  • Ett laddningsbart batteri som ger upp till 18 timmars lyssningstid.
  • Bluetooth-anslutning på upp till 10 meter från den parkopplade enheten.
  • Hörlurarna är både lätta att stoppa undan och bära med sig, genom att öronkuddarna plattas till när de viks.
  • Bärpåse, USB-sladd för laddning och ljudsladd för att lyssna på musik närsomhelst, även om batteriet är slut.
  • Knappar på hörlurarna så att användaren enkelt kan pausa musiken, byta låt eller ändra volymen.
  • Inbyggd mikrofon som säkerställer att ljudet är klart och tydligt när man pratar. Det gör det enkelt att svara på samtal och komma åt Siri, Google Now och Cortana utan att använda händerna.

Pris och tillgänglighet:

BackBeat GO 600 är tillgängliga hos Plantronics auktoriserade återförsäljare. Rekommenderat pris är 995 kr. De finns i fyra färger: svart, khaki, marinblå och grå. För mer information, besök plantronics.com.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>