Barilla och Smiling Workplaces i partnerskap kring intranät och Office 365
Hem Nyheter Barilla och Smiling Workplaces i partnerskap kring intranät och Office 365

Barilla och Smiling Workplaces i partnerskap kring intranät och Office 365

Publicerat av: Redaktionen

Under sommaren och hösten 2018 har Barilla och Smiling Workplaces kört ett gemensamt projekt.

Barilla och Smiling Workplaces i partnerskap kring intranät och Office 365Ett samarbete avseende Barillas intranät i Office 365. Förutom rådgivning och experthjälp har projektet omfattat en redesign samt utseende- och strukturmässigt arbete av intranätet för Barilla Northern Europe. I det nya uppdaterade intranätet används Modern Pages för ett modernt mer användarvänligt gränssnitt.

Barilla har också investerat i modulen på Jobbet.  Anpassad för Intranät Business, med globala och lokala objekt. På motsvarande sätt har man även valt att implementera Smiling Workplaces nyhetshantering.

Den hanterar både globala nyheter  som lokala nyheter per sajt eller avdelning. Barilla valde också att investera i och genomföra utbildningar för att förmedla och öka nyttan av sitt intranät i Office 365. Utbildningarna genomfördes hos Barilla på plats på deras anläggning i Filipstad. Sessionerna var uppskattade av deltagarna.

Uttalanden som ”.. vi har haft en jätterolig och trevlig dag där vi lärt oss massor, inte bara i SharePoint Online, utan också om Office 365..”  hördes från deltagarna efter genomfört utbildning.

Genom att genomföra utbildningarna i Barillas egna digitala- och fysiska miljö tror vi att vi maximerat effekten vid utbildningstillfällena. Att jobba praktiskt i intranätet gjorde att vi som utbildare också kunde hjälpa till med hur man kan strukturera och jobba med sin interna information. Vi tror att det är en av anledningarna till att utbildningen uppskattats och gett det där extra för den enskilda individen.

– Smiling Workplaces har utöver utbildning och utveckling även agerat bollplank genom hela processen. Detta har gett oss en stark grund att stå på nu när vi inleder vårat förändringsarbete säger Kim Eriksson Nordic Digital & Technology Manager at Barilla Group.

– När vi summerar våra gemensamma insatser under 2018 ser vi att vi lyckats väl och ser med tillförsikt fram emot ett fortsatt samarbete under 2019. Säger Helén Eriksson, projektledare på Smiling Workplaces.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00