Barracuda lanserar integration med Microsoft Azure Virtual WAN
Hem Säkerhet Barracuda lanserar integration med Microsoft Azure Virtual WAN

Barracuda lanserar integration med Microsoft Azure Virtual WAN

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks ger nu möjlighet att integrera företagets molnbaserade brandvägg med Microsoft Azure Virtual WAN.

Barracuda lanserar integration med Microsoft Azure Virtual WAN 2Det innebär betydligt bättre förutsättningar att skapa en kraftfull nätverkssäkerhet för alla som använder Azure Virtual WAN.

Microsoft Azure Virtual WAN lanserades i juli 2018 och gör det möjligt att exempelvis ansluta globala avdelningskontor, återförsäljare och webbplatser med hjälp av Azure och Microsofts globala nätverk.

– Vi är glada över att kunder som vill förenkla uppkoppling av flera kontor och utöka nyttjandet av Microsoft Azure nu har tillgång till den integrerade Barracuda Azure Virtual WAN-lösningen, säger Annica Wallenbro Stojcevski, Business Group Lead for Data & AI and Cloud, Microsoft Sverige.

Barracuda lanserar integration med Microsoft Azure Virtual WAN 3

Peter Gustafsson, Barracuda

– Kunderna behöver valfrihet och flexibilitet i molnet, utan att för den skull ge avkall på säkerheten. Genom att använda vår brandvägg och integrera den med Azure Virtual WAN kan kunden nu kombinera det bästa av två världar – storskalig kapacitet att enkelt ansluta sig från olika platser och förbättrad nätverkssäkerhet med Barracudas molnbaserade brandvägg, säger Peter Gustafsson, ansvarig för IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks i Norden.

– Integrationen mellan Azure Virtual WAN och Barracuda ger användarvänlighet genom förenkling av anslutning och konfiguration. Det bidrar till en optimerad och automatiserad anslutning mellan olika enheter via Azure, avslutar Annica Wallenbro Stojcevski.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>