Barracudas nya molnplattform säkrar data i Microsoft Office 365
Hem NyheterMolntjänster Barracudas nya molnplattform säkrar data i Microsoft Office 365

Barracudas nya molnplattform säkrar data i Microsoft Office 365

Publicerat av: Redaktionen

En helt ny version av Barracudas Cloud-to-Cloud-Backup gör säkerhetsarbetet i molnet enklare och effektivare.

Barracudas nya molnplattform säkrar data i Microsoft Office 365Den nya plattformen är helt utvecklad för molnmiljön och skyddar data i Office 365 inklusive Teams, Exchange Online, SharePoint och OneDrive.

Jämfört med traditionella lösningar för säkerhetskopiering och återställning ger den molnanpassade plattformen hög skalbarhet, snabb prestanda och global täckning.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup har kraftfulla sök- och filterfunktioner som gör det enkelt att snabbt återställa affärsdata.

– Med en molnbaserad plattform får man fördelarna med skalbarhet samtidigt som allt underhåll ingår. I en traditionell backup-lösning måste man hantera och planera kapaciteten för att se till att det finns tillräckligt med lagringsutrymme. Men en molnbaserad lösning som Barracuda Cloud-to-Cloud Backup erbjuder en tjänst med praktiskt taget obegränsad kapacitet att lagra data, säger Nills Franssens, Senior Cloud Solution Architect på Microsoft.

– I takt med att distansarbete blir allt vanligare är det naturligt att använda molnbaserade applikationer som Teams för produktivitet och kommunikation. Det kräver samtidigt en modern molnanpassad lösning för att skydda data i Office 365. Den nya versionen av Barracuda Cloud-to-Cloud Backup är byggd för att köras i molnet och företagen får en plattform som går snabbt att installera, är enkel att hantera och inte kräver något underhåll, säger Peter Gustafsson, ansvarig för IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks i Norden.

Kort om Barracuda Cloud-to-Cloud Backup:

  • Skalbar och motståndskraftig molnplattform för global användning.
  • Snabb prestanda med enkel hantering som gör det smidigt att övervaka säkerhetskopior för att finna och omedelbart återställa den data man söker.
  • Enkelt att använda med ett nytt modernt användargränssnitt och helt ny dashboard.
  • Möjlighet att använda nya datakällor som ytterligare SaaS-applikationer.
  • Integrerbar med Barracudas säkerhetstjänster inom exempelvis hotskydd.
  • Möjlighet att lägga till säkerhetsfunktioner som dataklassificering och förebyggande av dataförlust.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>