Hem Nyheter Basefarm utnämnd inom privata/hybridmolnlösningar samt inom datatjänster och IT-lösningar

Basefarm utnämnd inom privata/hybridmolnlösningar samt inom datatjänster och IT-lösningar

Publicerat av: Redaktionen

Trycket är nu större än någonsin på organisationer att snabbt förnya sig för att fortsätta vara konkurrenskraftiga, öka sin agilitet och utveckla nya tjänster och processer för att öka kundengagemanget, samtidigt som man fortsätter att växa finansiellt.

Basefarm utnämnd inom privata/hybridmolnlösningar samt inom datatjänster och IT-lösningar 2

Fredrik Ohlsen, CEO Basefarm Group

För att uppnå allt detta och fortsätta den digitala omvandlingen drar de flesta organisationer slutsatsen att de behöver samarbeta med en leverantör som har en portfölj med expertkompetens och tjänster – en ledare. Vi är därför oerhört stolta över att bli erkända som en ledare av ISG.

I rapporten från ISG Provider Lens om nästa generations privata/hybridmolnlösningar – Datacentertjänster och lösningar, Norden 2020, erkänner det globala teknikforsknings- och rådgivningsföretaget Basefarm som en framväxande ledare inom molntjänster i Europa. De lyfter fram att vi är en viktig möjliggörare för integrering av betydande kompetenser kopplat till digital omvandling (big data, cloud computing och informationssäkerhet) till ett tjänsteerbjudande.

Vi är speciellt stolta över att få epitetet Ledare i både Large Account och Mid-Market-segmentet, vilket visar på vår stora kundbas i Norden inom såväl multi-cloud- som managed hosting services-segmentet.

Enligt ISG:s definition måste en ledare även säkerställa innovativ styrka och stabilitet. Detta är något som vi är stolta över att fokusera på. Rapporten erkänner vår stora erfarenhet av att modernisera infrastrukturen åt nordiska kunder och flytta över dem till en multi-cloud-miljö, tillsammans med vår marknadsmässiga strategi för hybrid IT-verksamhet och våra beprövade kundengagemang, där vi hjälper kunderna att migrera till hybrid IT- och multi-cloud-miljöer.

Rapporten belyser även vår leveransmodell, som täcker allt ”från idé till kabel” och där vi erbjuder strategisk rådgivning, konsulttjänster och hybridmolnverksamhet under en ledning och i alla moln, som viktiga drivkrafter för att tilldelas titlarna som Ledare.

Jag vet att vi är ett starkt team, men det känns alltid lite extra bra när kompetensen och engagemanget hos teamet lyfts fram och får ett erkännande. Vi är glada över att kunna lägga detta erkännande till vår meritlista, samtidigt som vi känner ödmjukhet och stolthet över att rapporten påpekar att vi är unikt positionerade, särskilt med stödet och kompetensen hos vårt moderbolag Orange Business Services, avslutar Fredrik Ohlsen, CEO Basefarm Group.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>