Bättre matchning på arbetsmarknaden
Hem Nyheter Bättre matchning på arbetsmarknaden

Bättre matchning på arbetsmarknaden

Publicerat av: Redaktionen

Telia levererar lösning för digitala kundmöten till arbetsförmedlingen.

Bättre matchning på arbetsmarknaden 2Arbetsförmedlingen jobbar aktivt med att digitalisera sin verksamhet och underlätta för arbetssökande och arbetsgivare att hantera sina ärenden. Den nya digitala lösningen kommer vara en viktig del i satsningen på att öka tillgängligheten för arbetssökande och arbetsgivare.

Avtalet löper över fem år med option på ytterligare fyra år och omfattar kontaktcenterlösningar, telefoni och support.

Planen är ett sammanhållet kundstödssystem som hanterar de olika kanaler som kunderna vill använda för möten och dialog med Arbetsförmedlingen – till exempel telefoni, e-post, chatt, chattbot, sociala medier och video.

– Det känns superspännande att få vara med och bygga Arbetsförmedlingens digitala kundmöten för att underlätta för arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra på arbetsmarknaden. Vi är stolta över det förtroende vi fått. Det finns oerhört många spännande möjligheter kopplat till arbetsmarknaden och vi ser fram emot att få vara en del av Arbetsförmedlingens digitaliseringsresa, säger Charlotta Rehman, chef för Telias företagsaffär.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>