BenQ presenterar nya lösningar för företags- och utbildningssektorn på ISE 2020

BenQ presenterar nya lösningar för företags- och utbildningssektorn på ISE 2020.

BenQ presenterar nya lösningar för företags- och utbildningssektorn på ISE 2020 1BenQ annonserar att de kommer att avslöja sex nya produkter skapade specifikt för utbildning, ProAV, retail och företagsbruk på detta års ISE 2020-mässa, med en monter som kommer att vara skräddarsydd för att visa de nya produkternas funktioner och egenskaper.

De lösningar och produkter som kommer att presenteras kommer att vara BenQs mest avancerade hittills för kunder i hela den audiovisuella branschen.

BenQs DuoBoard-serie lanseras också på ISE 2020. Den plattformsagnostiska interaktiva plattskärmen (IFP) är den första skärmteknologin som erbjuder funktioner som stöder två olika operativsystem som fungerar på samma skärm samtidigt. Skärm-, whiteboard- och videokonferensfunktioner är allt i en-lösningen designad för att användas som en enskild skärm eller som en duo, som ansluts via sensorer till ett utvidgat arbetsområde.

För företag som kräver avancerade skärmlösningar utan touchegenskaper kommer BenQ att introducera sin nya CS-serie. Dessutom lanseras även den senaste versionen av BenQ InstaShow, som nu bland annat kommer att stöda USB-C.

BenQ är den första tillverkaren av Pantone-certifierade skärmar för digital skyltning, och på detta års ISE 2020-mässa kommer ännu fler produkter i samma serie att lanseras. Skärmens färger är kalibrerade så att både video och stillbilder har korrekta och skarpa färger.

På ISE 2020 kommer BenQ även att introducera två nya modeller av avlånga skärmar för exempelvis butiker och restauranger. BenQ kommer att lansera BH3801D, en dubbelsidig 38-tums avlång skärm, samt BH2401T, en 24-tumsskärm med touchegenskaper. Dessa skärmar skapar nya möjligheter för butikschefer att fånga kundernas uppmärksamhet och öka omsättningen.

Besökare på ISE 2020 kommer också att kunna uppleva fördelarna med BenQs mjukvaruplattformar, som möjliggör samspel mellan skärmstyrning och företagssäkerhet, designstyrningssystem, Account Management-system (AMS) och samarbetsfunktioner. Detta system gör det möjligt för IT-ledare och användare att snabbt växla mellan användarlägen för rum som ska tillgodose flera användarkrav och erbjuda nästa generations samarbetslösningar, men utan att kompromissa med säkerheten.