Beyond Identity har blivit medlem i Microsoft Intelligent Security Association
Hem Säkerhet Beyond Identity har blivit medlem i Microsoft Intelligent Security Association

Beyond Identity har blivit medlem i Microsoft Intelligent Security Association

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsleverantören Beyond Identity har nu blivit medlem i MISA (Microsoft Intelligent Security Association), ett samarbete mellan oberoende programvaruleverantörer och tjänsteleverantörer som integrerat sina lösningar med Microsofts säkerhetsprodukter.

Genom samarbetet kan cybersäkerheten stärkas så att det blir enklare att skydda sig mot olika former av säkerhetshot.

Microsoft nominerar företag till MISA när deras lösning tillsammans med Microsofts produkter gör att användarna blir säkrare. Beyond Identity valdes ut till MISA genom att deras plattform använder Microsofts Endpoint Managers funktioner för enhetshantering.Dessa kombineras med Beyond Identitys egen säkerhetslösning för att bedöma risken med access till olika IT-resurser.

Utmaningen som Beyond Identity handlar om att verksamheter har svårt att säkra alla enheter och användare när de använder sina SaaS-applikationer, och de behöver en säkrare och mer flexibel kontroll över vem som får access till vad. Många cyberhot kan stoppas genom att verksamheter kan bedöma om en användares enhet är säker på ett bra sätt.

Beyond Identity har blivit medlem i Microsoft Intelligent Security Association”Det är mycket positivt att vi nu ingår i MISA och kan delta i deras community,” säger Kurt Johnson, chef för strategi och affärsutveckling på Beyond Identity.

“Många av våra kunder säger att de behöver mer kontroll över enheter som tillåts komma åt känslig information och IT-resurser. Vår integration gör detta möjligt för dem. Som en partner till Microsoft i MISA blir integrationen med Microsoft Endpoint Manager en viktig del i att göra säkra autenticeringsbeslut och gör det svårare att ta över användarkonton.”

“Medlemmarna i Microsoft Intelligent Security Association integrerar sina lösningar med Microsofts, vilket ger dem bättre synlighet och förbättrar deras skydd mot cyberhot. Genom att vi utvidgar Microsofts säkerhetsförmåga med hjälp av det här ekosystemet hjälper vi våra gemensamma kunder,” säger Maria Thomson, chef för Microsoft Intelligent Security Association.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>