Hem Nyheter BINERO GROUP AB ingår samarbetsavtal med VOEREIR AB

BINERO GROUP AB ingår samarbetsavtal med VOEREIR AB

Publicerat av: Redaktionen

BINERO GROUP AB (publ) (”Binero”), en svensk leverantör av molntjänster och digital infrastruktur, har ingått ett samarbetsavtal med VOEREIR AB (”VoerEir”). Samarbetet avser vidareutveckling av Bineros publika molntjänst Binero.Cloud.

BINERO GROUP AB ingår samarbetsavtal med VOEREIR AB 2

Under året har Binero förtydligat sin strategiska inriktning och är nu på en resa att forma framtidens publika molntjänst med dataintegritet och utökade tjänster i fokus, säger Charlotte Darth, VD Binero Group

Binero tecknar samarbetsavtal med VoerEir för att accelerera utvecklingen av sin publika molntjänst, Binero.Cloud. VoerEir är ledande leverantör av automatiserad testning av datacenterinfrastruktur.

Binero.Cloud bygger på öppen källkod genom plattformen OpenStack. OpenStack är erkänd standard och den programvara för molninfrastruktur som idag är bredast distribuerad bland världens utvecklare. Mervärdet för Bineros kunder är öppenhet i form av kod som alla har tillgång till, snabbare innovation från ett levande open source-community och till en lägre totalkostnad.

Nästa steg för Bineros svenska molntjänst är att addera funktioner för att erbjuda en ledande molnplattform till en utökad bredd av kunder.

Avtalet inkluderar användning av VoerEirs automatiska testlösning för OpenStack, Touchstone. Touchstone gör det möjligt för Binero att optimera release- och testprocedurer och att testa molntjänsten för de extrema belastningar som vissa applikationer medför.

”Intresset för europeiska molntjänster som alternativ till de globala har på riktigt tagit fart efter ogiltigförklarandet av Privacy Shield-avtalet. Under året har Binero förtydligat sin strategiska inriktning och är nu på en resa att forma framtidens publika molntjänst med dataintegritet och utökade tjänster i fokus. Samarbetet med VoerEir ger oss möjlighet att öka utvecklingstakten för att erbjuda marknaden funktionalitet som tidigare endast funnits att tillgå hos amerikanska leverantörer”, säger Charlotte Darth, VD på Binero Group.

”Samarbetet med Binero befäster vår strategi att erbjuda Touchstone, ursprungligen framtaget med kunskaper och erfarenheter från telekom, även till molntjänstleverantörer och andra globala aktörer med affärskritiska behov. Vi ser mycket fram emot att hjälpa Binero att erbjuda en ledande molntjänst.”säger Patric Lind, VD på VoerEir.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>