Bisnode avyttrar sin CRM-plattform Bisnode Charity
Hem Nyheter Bisnode avyttrar sin CRM-plattform Bisnode Charity

Bisnode avyttrar sin CRM-plattform Bisnode Charity

Publicerat av: Redaktionen

För att fokusera på att fortsätta leverera produkter och tjänster i världsklass inom data och analys, säljer Bisnode sin CRM-plattform Bisnode Charity till Softronic.

Bisnode avyttrar sin CRM-plattform Bisnode Charity 2Bisnode, det ledande europeiska data- & analysföretaget säljer Bisnode Charity, en Software-As-A-Serviceplattform för CRM, till det Stockholmbaserade IT-företaget Softronic.

Charity används såväl av väletablerade svenska ideella organisationer som internationella välgörenhetsorganisationer som arbetar på den svenska marknaden. Plattformen är välkänd inom branschen och har en stark marknadsposition i den växande ideella sektorn.

”Avyttringen av Charity är ett naturligt steg i genomförandet av Bisnodes strategi att fokusera på att leverera data- och analysprodukter av världsklass. Softtronic kommer vidareutveckla plattormens funktioner och processer för att fortsätta betjäna kunderna på bästa möjliga sätt. Vi på Bisnode är glada över möjligheten att förbli en integrerad del av Charity-plattformen, nu som dataleverantör, säger Eric Wallin, vd på Bisnode Sverige.

”För Softronic innebär förvärvet en breddning och fördjupning av befintligt och mångårigt engagemang inom kundsegmentet organisationer. Till insamlingsorganisationer levererar vi sedan tidigare webblösningar och kan nu även erbjuda centrala verksamhetssystem. Affären kompletterar därför mycket väl vår befintliga verksamhet i segmentet som huvudsakligen riktat sig till medlemsorganisationer såsom fackförbund, a-kassor och intresseorganisationer med sammanlagt över 4 miljoner medlemmar” säger Anders Eriksson VD på Softronic AB

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>