Blogg: I gruvan hos Network Innovation

Idag ger vi oss ner i gruvan under gamla Sickla industriområde, som en gång var en del av Atlas Copcos utvecklingsavdelning. Idag handlar det mer om skrivare, 3D-skrivare och dylikt än om gruvdrift. Men läs för all del mer om gruvan här.

Vi kommer att vara där från cirka 16.30 och titta på vad leverantörer som Epson, Wacom, 3D Systems, Eizo och Griffin Technology. Förhoppningsvis kan vi få upp lite spännande videoklipp under kvällen.

Not. Klippen blir lite mörka, men det här är en slags pilot för videoblogg med IPhone som enda hjälpmedel. Så ge oss lite tid så ska vi hitta ett sätt att göra allting ljusare och bättre!

Kl 14.32
Håll ett öga på det här utrymmet!

 

Kl 15.28
Anlänt genom Atlas Copcos huvudentré. Ett 50-tal kunder väntas. 25-30 kommer snart upp från gruvrundvandringen. Tyvärr missade vi den. Fast snart bär det av 20 meter ner till eventlokalen.

Kl 16.48
Showen börjar med Cecilia från NI.

 

Kl 17.34
NIs Karl Isaksson pratar om 3D-skrivare och the Maker movement. I någon skola har man tydligen ersatt träslöjd med maker-lektioner och 3D-skrivare.

PwC säger att marknaden ökar med 45 procent årligen. Når drygt 16 miljarder dollar 2018.

17.43
Bengt på Wacom visar nyheten digital penna för Ipad. Med smal spets och tryckkänslighet, vilket egentligen inte är möjligt med tekniken som IPad-skärmen använder.

Stort retailfokus med sampackade program.

Kl 18.12
Network Innovations Karl Isaksson om att sälja 3D-skrivare.

 

Pyssel 3.0

 

Kl 19.05
Per Hertz på Eizo avslöjar ny skärm: 24-tummare för 6000 kr mot slutkund. (återkommer om namn)

Sen rullar ny film (första var hyllning från fotograf Martin Flach). Man trycker hårt på inbyggda kalibratorn.

Innan det var dags att packa ihop lät vi
Wacoms Fredrik Juthberg, ansvarig för leverantörens återförsäljarkanal, fick  köra sin åf-pitch för nya IPad-pennan…

 

 

Klippen blir lite mörka, men det här är en slags pilot för videoblogg med IPhone som enda hjälpmedel. Så ge oss lite tid så ska vi hitta ett sätt att göra allting ljusare och bättre!

Post Comment