Bluecom om Ruckus: »De kör med raka puckar«

Läs huvudartikeln: Ruckus rockar med partner

Robert Sjöholm, vd på Bluecom,har jobbat med Ruckus produkter sedan 2008. Han gjorde affären med Svenska Hockeyligan som innebar att alla SHL arenor fick ett fungerande trådlöst nätverk.

– Efter installationerna av det trådlösa nätet, har vi på Bluecom fått förtroende av SHL att drifta alla arenor, vilket leder till ett nära samarbete där vi kontinuerligt utvecklar lösningen, säger han.
Idag är man alltjämt Ruckus största återförsäljare och när det gäller trådlöst säljer de bara ”deras prylar”. Därför är det inte särskilt förvånande att de får ett bra stöd från leverantören.

Varför gillar ni Ruckus?
– De är innovativa och tar fram lösningar som ger affärsnytta, både med deras egna produkter och i samarbeten med andra tillverkare, som Purple wi-fi.

– Teknologin med riktade antenner passar bra för uppdrag som vi har, att bygga trådlösa nätverk där det är många användare på begränsad yta.

Vad skulle de kunna bli bättre på ur ert perspektiv?
– Jag kan faktiskt inte komma på något. Det har en bra partnerstrategi och tillsammans med sina distributörer har de skapat en bra helhet mot oss som partner.

– Och jag uppskattar att de exempelvis inte går ut med några offentliga priser på sina lösningar. De kör med raka puckar och det gillar vi.

Post Comment