Hem Nyheter BlueJeans by Verizon effektiviserar back-to-office-planering med molnbaserad videosamverkan för Microsoft Teams

BlueJeans by Verizon effektiviserar back-to-office-planering med molnbaserad videosamverkan för Microsoft Teams

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterade BlueJeans by Verizon nya funktioner och uppgraderingar för nästa generations Microsoft-certifierade BlueJeans Gateway för Microsoft Teams (BlueJeans Gateway).

BlueJeans by Verizon effektiviserar back-to-office-planering med molnbaserad videosamverkan för Microsoft Teams 2

BlueJeans by Verizon effektiviserar back-to-office-planering med molnbaserad videosamverkan för Microsoft Teams

Med ökat stöd för hybrid arbetskraft är de senaste BlueJeans Gateway-uppdateringarna utformade för att hjälpa organisationer att planera back-to-office-strategier med minimala IT-investeringer och utan att störa de arbetsflödesmönster som användarna har lärt sig uppskatta när de arbetat hemifrån.


Dessa produktuppdateringar ligger i linje med en färsk rapport från Verizon Business i samarbete med Harvard Business Review Analytic Services, som visade att 86 procent av de globala företag som undersöktes tror att den digitala arbetsplatsen kommer att samexistera med den fysiska efter COVID-19. När organisationer börjar planera övergången tillbaka till kontoret för en del av sin personal, så hjälper enkelheten och användarvänligheten med BlueJeans Gateway för Microsoft Teams dem att säkerställa att deras anställda har samma enhetliga Teams-mötesupplevelse medan de är utspridda på ett säkert sätt i form av hemarbete, distansarbete eller på kontoret.

De senaste uppdateringarna inkluderar:

  • Stöd för stora evenemang: Organisationer kan nu använda sina befintliga standardbaserade rumssystem för att gå med i Teams Live Events.
  • Lokaliserad interaktiv röstrespons (IVR): BlueJeans Gateway använder nu platsen för samtalet för att automatiskt visa passande språkinnehåll för japansk-, tysk-, italiensk-, spansk- och fransktalande regioner.
  • Gallerivy i 7×7-läge: Deltagarna i rummet kommer att kunna se upp till 49 deltagare på VTC-skärmen samtidigt. Dessutom kommer BlueJeans Gateway att stödja Microsofts Together-läge i Teams, som placerar deltagarna tillsammans på en delad virtuell bakgrund för att återskapa känslan av att befinna sig i samma fysiska utrymme.
  • Förbättrad hantering: Förbättrade analyser i Command Center för möten och live-evenemang i Teams, samt infrastrukturuppgraderingar för förbättrad samtalskvalitet och flexibilitet för Teams Gateway-användare, ger bättre administrations- och moderatorstöd.
  • Förbättrad synlighet: BlueJeans Gateway förser rummets deltagare med tydliga aviseringar när mötesinspelning och transkription har aktiverats.
  • Förenklad distribution: Microsoft 365-administratörer kan nu besöka BlueJeans Gateway eCommerce-butik för att skaffa sin licens och distribuera lösningen i fyra enkla steg – helt och hållet online.

 

BlueJeans Gateway för Microsoft Teams har satts i drift globalt till mer än 400 organisationer, inklusive AECOM, JLG Architects, Pernod Ricard, Fives Group och Telit. För organisationer som använder Teams och planerar att återvända till kontoret, erbjuder BlueJeans Gateway möjligheten att använda befintliga konferensrumssystem för att snabbt gå med i Teams, samtidigt som behovet av ytterligare IT-resurser minimeras.

”När vi bestämde oss för att lansera Microsoft Teams över hela vår organisation, var våra befintliga konferensrumssystem det sista vi ville riva upp och ersätta”, säger Antonio Eguizabal, Head of Core Services Delivery på Pernod Ricard. ”BlueJeans Gateway för Microsoft Teams gjorde det möjligt för oss att inte bara optimera avkastningen på vår befintliga hårdvara, utan även att påskynda vår Teams-lansering så att våra team kan boka konferensrum och gå med i Teams-möten med ett enda knapptryck. Med tanke på att inte alla våra anställda kommer att vara på kontoret samtidigt, kommer detta att säkerställa att våra team kan njuta av samma lättanvända mötesupplevelse, oavsett enhet, rum eller plats.”

Ira M. Weinstein, grundare och chefspartner på Recon Research, tillade: ”Att kunna erbjuda flera beröringspunkter för användarsamarbete är kärnan i digital transformation. Dagens distribuerade arbetskraft måste vara produktiv och effektiv, oavsett var varje enskild medarbetare befinner sig, vilken roll eller åtkomstmetod de har. BlueJeans Gateway för Microsoft Teams är lätt att testa, distribuera och använda. Denna kombination av fördelar gör Teams-möten lättillgängliga för användare av mobila, stationära och konferensrum.

Resurser:

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>