BMW på Consumer Electronics Show 2017 i Las Vegas

BMW formar framtidens mobilitet och hur vi upplever den genom pågående utvecklingsprojekt och tekniskt revolutionerande innovationer inom autonom körning, intelligent uppkoppling och interiör.

På Consumer Electronics Show (CES) 2017, som ägde rum i Las Vegas i fyra dagar från den 5-8 januari 2017, presenterar BMW ett brett utbud av nya BMW på Consumer Electronics Show 2017 i Las Vegas 1produkter och tjänster som markerar förändringen som kommer att ske i en nära framtid.

Ett exempel på det är BMW Group, Intel och Mobileye som precis presenterade att en flotta om 40 självkörande BMW bilar kommer att rulla på vägarna andra halvåret 2017. Partnerskapet, som presenterades i juli 2016, demonstrerar ett stort avancemang mot fullt självkörande.

“Att göra autonom körning till en verklighet för våra kunder är den delade ambitionen bakom vårt samarbete med Intel och Mobileye. Partnerskapet har alla de kunskaper och talang som krävs för att övervinna de enorma tekniska utmaningarna och kommersialiseringen av självkörande bilar.

Därför tänker vi redan i termer av skalbarhet och välkomnar andra företag – tillverkare, leverantörer eller teknikföretag – att delta och bidra till vår självkörande plattform. Detta år kommer vår fordonsflotta redan kunna testa denna gemensamma teknik globalt under verkliga trafikförhållanden. Det är ett viktigt steg mot införandet av BMW iNEXT 2021, som kommer att vara BMW Groups första helt självkörande bil”, Klaus Fröhlich, styrelseledamot och utvecklingsansvarig för BMW AG.