Bolagsverket väljer IT-Total och HPE för lagring

untitled
Bolagsverket, it-total

Bolagsverket väljer IT-Total och HPE för lagring. Det blev till sist IT-Total som under fyra års tid får leverera lagringslösningar från HP till Bolagsverket.

Bolagsverket gick i november månad ut i en andra konkurrensutsättning för ramavtalsleverantörer på det statliga ramavtalet Servrar, lagring samt närliggande produkter och tjänster.

IT-Total och HP svarade på förfrågan ihop och vann avtalsupphandlingen i konkurrens med de sju andra leverantörerna som finns på ramavtalet med Kammarkollegiet avseende Server, Lagring och tjänster. Bolagsverket ansåg i sin utvärdering att HPs lagringsprodukter bäst uppfyllde tekniska krav och hade bästa totalpris.

– En jätterolig affär för oss på IT-Total ihop med HP Enterprise. Alla inblandade har gjort ett fantastiskt arbete tillsammans. Vi ser nu fram emot att leva upp till högt ställda förväntningar hos kunden, säger Peter Wallin, Sälj- & marknadschef på IT-Total.

Bolagsverket finns i Sundsvall och är en av Sveriges större myndigheter. De granskar, registrerar och informerar för ett enkelt företagande och ett rättssäkert näringsliv. Bolagsverket samordnar och utvecklar effektiva tjänster för företag och företagande.

Post Comment