Hem Nyheter Boosta din business! Visma integrationsmässa

Boosta din business! Visma integrationsmässa

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det inte långt kvar tills vi ses på Vismas integrationsmässa! Du kommer väll?

Boosta din business! Visma integrationsmässa 2

Använd din befintliga hårdvara som kassaapparat eller se våra rekommendationer

Besök oss på Vismas Integrationsmässa den 7 maj, mellan kl 09:00-13:00 Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg så visar vi hur det fungerar! Smarta integrationer till ekonomisystem. Prata med våra säljare för att komma fram till vilken lösning som skulle passa just dig och ditt företag

Passa på att skriva upp ditt intresse för en kostnadsfri driftsättning med ett värde av 2850 kr. Passa på erbjudandet gäller bara under mässan!

Enkelt:

• Använd hårdvara du redan äger
• Du är igång inom 3 timmar.
• Mycket bra integration
• Helt obunden licens

Visma eEkonomi är det webbaserade ekonomiprogrammet som ger dig fördelen att sköta företagets bokföring och fakturering när det passar dig.

Bokför och fakturera i vilken enhet du tycker är bekvämast tex mobilen, surfplattan eller laotpen, Programmet har såklart automatisk koppling till din bank för att gärna det så smidigt som möjligt för dig.

Visma utvecklar ständigt Visma eEkonomi med nya, kraftfulla funktioner. Välj till exempel order eller offert som tilläggstjänster för att samla all din viktiga administration i molnet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>