Hem Nyheter Bosch ökar säkerheten i trafiken med framtidens 3D-skärmar

Bosch ökar säkerheten i trafiken med framtidens 3D-skärmar

Publicerat av: Redaktionen

Teknikjätten Bosch utvecklar smarta 3D-display produkter för instrumentpanelen i fordon som hjälper föraren att snabbare ta till sig information och uppfatta fara.

Bosch ökar säkerheten i trafiken med framtidens 3D-skärmar 3De smarta skärm- och kontrollfunktionerna som vi dagligen använder i våra smartphones vill nu Bosch integrera och utveckla in i förarmiljön.

Våra ögon står för 90 procent av all sinnesuppfattning, därför utvecklar nu Bosch en ny 3D-teknik. På bio ger 3D-effekt ett högre underhållningsvärde, medan samma teknik i ett fordon generar en realistisk tredimensionell effekt vilket kortar ner förarens reaktionstid. Tekniken kräver inga 3D- glasögon och kan ses av både förare och passagerare.

”Skärmens djup innebär att förare snabbt kan fånga viktig visuell information, oavsett om det gäller assistanssystemen eller en trafikvarning. Varningar som verkar hoppa ut ur displayen är mycket mer uppenbara

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>