Box lanserar helt nya Box med sikte på framtidens arbete

Vid BoxWorks 2016 lanserade Box, en ledande plattform för företagsinnehåll, idag helt nya Box som är utformat för framtidens arbete.

Det helt nya Box har förbättrad filhantering, vilket gör det lättare än någonsin att hitta och samarbeta i innehåll. Helt nya Box Notes möjliggör samarbete i realtid mellan

team och Box Relay, som igår offentliggjordes tillsamladda-nedmans med IBM, förenklar rutinarbetsflöden. Med det helt nya Box kan företag samla sitt viktiga företagsinnehåll på en enda plattform, vilket eliminerar behovet av dyra och komplicerade äldre system, begränsad filsynkronisering och SharePoint-lösningar.

– Dagens affärsvärld kräver att företag är mer anslutna, kan samarbeta och röra sig snabbare än någonsin. Helt nya Box är platsen där allt ditt arbete samlas, oavsett om du delar information med partners, samarbetar med teammedlemmar i realtid eller automatiserar processer och rutinuppgifter. Med helt nya Box är det enkelt att fokusera på att göra arbetet bra, säger Aaron Levie, en av grundarna av och VD på Box.

Fler än 66 000 företag använder idag Box för säker innehållshantering i molnet. Företag över hela världen, som AstraZeneca, General Electric, P&G och Schneider Electric, använder sig av de nya funktionerna som är tillgängliga i det nya Box.

Det helt nya Box levererar en upplevelse i världsklass när det gäller att hantera och samarbeta i filer, allt från ett och samma ställe, med nya funktioner som:

  • Ett snabbare sätt att visa innehåll. Det helt nya Box ger 30 procent snabbare laddtider och femgånger snabbare uppladdning. Med en tydlig layout och enklare navigering är relevant innehåll i Box alltid lättillgängligt. Användarna kan anpassa Box så att relevant innehåll alltid är tillgängligt direkt vid inloggningen. Kraftfulla, nya sökfunktioner hjälper användarna att söka efter innehåll utan nyckelord, så det är enklare än någonsin att hitta det du letar efter.
  • Kraftfull visning. Box har nu stöd för 3D-objekt, bilder och videor i 360º och HD-videor, vilket gör Box till den bästa platsen för att dela, visa och hantera innehåll med nya avancerade medier. Med Box kan användarna direkt visa filtyper som vanligtvis kräver tidskrävande uppladdning och hämtning.
  • Anteckningar för snabb, intern feedback. I en kommande version kan användarna med hjälp av anteckningarna i Box markera text och lägga till anteckningar direkt i allt innehåll som visas i Box. I stället för att öppna filer i dess ursprungliga program, till exempel Microsoft Office eller Adobe, går det att lägga till kommentarer, spara ändringar och skriva anteckningar i Box och uppdateringen sker automatiskt i Box.

Det helt nya Box Notes tar teamsamarbete till nästa nivå:

  • Kom åt alla dina anteckningar från en enda plats. Användarna kan enkelt skapa nya anteckningar, få åtkomst till senast redigerade Notes-anteckningar eller favoritanteckningar och ta fram anteckningar som har delats mellan användare och team. Allt detta från en ny sidopanel som är tillgänglig när valfri Box Notes-anteckning är. Detta eliminerar behovet av att lämna Box Notes för att söka i mappar efter en specifik anteckning, eftersom att de alla finns på samma ställe.
  • Öppna Box Notes direkt från skrivbordet. Nya Box Notes har direktåtkomst till alla dina anteckningar. Samtidig redigering i realtid gör att alla medarbetare ser samma anteckning och gör ändringar i realtid. I en kommande version kan du skapa och redigera anteckningar, lägga till kommentarer och mycket mer, allt medan du arbetar offline. När användaren ansluter online igen synkroniseras alla redigeringar till Box så att alla användare får åtkomst till den senaste versionen.

Det helt nya Box Relay, som är framtaget tillsammans med IBM, förenklar arbetsflöden:

  • Ett enkelt sätt att automatisera vardagliga processer. Box Relay förbättrar produktiviteten genom att automatisera arbeten som upprepas, utan support från IT-avdelningen. Lösningen gör att alla anställda på ett företag enkelt kan skapa, spåra och hantera anpassade eller färdigställda arbetsflöden.
  • Smidiga arbetsflöden för internt och externt samarbete. Eftersom Box Relay är inbyggt i Box kan arbetsflödena omfatta både interna och externa medarbetare. Kunder, leverantörer och partner kan tilldelas uppgifter, så processen stannar inte upp när innehåll strömmar genom eller mellan organisationer.
  • Fullständig insyn i arbetsflöden. Kontrollpanelen ger en översikt i realtid, användarna får meddelanden när nya uppgifter tilldelas eller är försenade och alla åtgärder i alla arbetsflöden kan spåras. Det innebär att användarna inte längre behöver oroa sig för missade leveranser, skicka statusuppdateringar, rapportera och spåra.
  • Alla fördelar med Box. Innehållet i arbetsflöden i Box Relay kan redigeras och automatiskt sparas med alla befintliga Box-integreringar, till exempel Office 365, Adobe och Salesforce. Innehållet skyddas av Box-funktionerna, t.ex. detaljerade behörigheter, lösenordskyddat innehåll och åtkomststatistik samt de förstklassiga säkerhets- och kontrollpaketen från Box, till exempel Box KeySafe, Box Zones och Box Governance.

Post Comment