Digital transformation – det är hög tid att omfamna molnet och IoT
Hem Nyheter Box samarbetar med Adobe för bättre dokumenthantering

Box samarbetar med Adobe för bättre dokumenthantering

Publicerat av: Redaktionen

Box och Adobe satsar nu på att göra det enklare för gemensamma kunder att samarbeta i molnet. Tillsammans kommer de göra det enklare att utveckla och redigera digitala dokument i Box molntjänst. Till exempel blir det möjligt att redigera PDF-dokument direkt i webbläsaren och mobilen.

Box samarbetar med Adobe för bättre dokumenthanteringDet är Adobes båda programvaror Acrobat PDF och Sign, som används för e-signaturer, som Box och Adobe nu ska integrera så att de går att använda i Box tjänst för dokumenthantering i molnet. Det kommer också gå bra att öppna och redigera PDF-filer från Box direkt i Acrobat Online. Det här gör att Acrobats funktioner kan användas på webben och från mobiler, laptops och surfplattor, var som helst ifrån.

“På företagen behövs idag verktyg för att samarbeta på ett säkert sätt. Samarbetet omfattar ofta inte bara företagets medarbetare i varje del av verksamheten, utan även kunderna och partners”, säger Jeetu Patel, chef för produkter på Box. “Med våra integrationer med Adobe kommer det bli enklare att jobba i molnet. Till exempel blir det både lättare och säkrare att granska och godkänna kontrakt eller att samarbeta om produktdesign. Så man slipper problem med olika versioner, och det finns inte heller anledning att ladda ner filer till skrivbordet. Resultatet är ett enklare, säkrare och smidigare samarbete.”

Det blir i och med samarbetet med Adobe möjligt att i Box:
Skapa högkvalitativa PDF som bevarar typsnitt, formatering och layout
Modifiera och formatera PDF-filer
Kombinera flera filtyper, inklusive PDF, Microsoft Office, bilder och text och designa i Acrobat
Skicka ett dokument för undertecknande, och följa processen

När filer har förändrats kommer de kunna sparas tillbaka till Box, vilket gör det enkelt att dela dem och ta nästa steg i en arbetsprocess.

”Adobe och Box delar en vision om att förenkla och modernisera arbetslivet, både på kontoret och på distans”, säger Ashley Still, VP och GM på Digital Media, Adobe. ”Genom att integrera Adobe PDF och e-signaturverktygen i Box kan våra gemensamma kunder bearbeta någon av de miljarder PDF-filer som finns sparade i Box tjänst, utan att behöva byta mellan programvaror”.

Dessutom kommer både Adobe- och Boxanvändare kunna starta Adobe Sign från Box Recommended Apps, som är en lista av applikationer som visas när användare förhandsvisar filer i Box. En ytterligare nyhet är att Box kommer visa aktivitet i Adobe Sign i aktivitetskolumnen, som visar alla händelser som relaterar till en fil, t.ex. när den redigerats eller kommenterats i Box.

Box integrationer för Adobe Acrobat Online och Box Adobe Sign kommer introduceras nästa år.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>