Hem NyheterMolntjänster Box utvecklar sin innehållshantering i molnet 

Box utvecklar sin innehållshantering i molnet 

Publicerat av: Redaktionen

Box utvecklar nu sin tjänst för att spara och samarbeta om dokument i molnet och introducerar både nyheter och förbättringar av tjänsten. Nya Box Collections ger en mer individuellt anpassad dokumenthantering för användarna. Dessutom förbättras funktionerna för att anpassa arbetsprocesser till olika behov och dessutom stärks säkerheten.

Box utvecklar sin innehållshantering i molnet  2

Jeetu Patel, produktchef på Box

Nyheterna presenteras på BoxWorks 2019, företagets årliga användarkonferens, som just nu pågår i San Franscisco. Uppdateringarna i Box gäller främst tjänsterna Box Shield och Box Relay. Dessutom kommer integrationen med Slack snart uppdateras.

En helt ny tjänst är Box Collections, ett enkelt sätt för användare att organisera sina dokument och mappar så att de bättre passar deras behov och personliga preferenser. I praktiken innebär det att det finns en ny plats i Box där det innehåll som är mest personligt relevant för användaren samlas. Filer kan till exempel organiseras efter ämne eller projekt, och utan att ändra på filstrukturen i företagets Boxtjänst. Det kommer även finnas snabblänkar som underlättar navigeringen. Box Collections kommer bli tillgänglig i beta under fjärde kvartalet i år.

“Företag behöver en innehållshantering i molnet som är anpassad till hur vi arbetar idag. De behöver säkerhet för affärskritiska dokument samtidigt som det måste vara enkelt att följa arbetsprocesserna och samarbeta både internt med kollegor och externt med partners och kunder” säger Jeetu Patel, produktchef på Box.

Box Shield presenterades tidigare i år och består av en rad säkerhetskontroller och smarta möjligheter att upptäcka hot. Shield ska både förhindra att dokument läcker ut från organisationen av misstag och felaktig access. Tjänsten kommer finnas tillgänglig som en del av Boxtjänsten från den 29 oktober i år.

Box Relay kommer utvecklas vidare för att underlätta företagens arbetsflöden. De nya funktionerna ger fler möjligheter att anpassa arbetsprocessen efter behov.

Integrationen med Slack förbättras också, och det samma gäller integrationen med Microsoft programvaror.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>