BOXinBAG – innovativa vin- och köksprodukter
Hem NyheterEfter Jobbet BOXinBAG – innovativa vin- och köksprodukter

BOXinBAG – innovativa vin- och köksprodukter

Publicerat av: Redaktionen

BOXinBAG startades av Christina och Anders Cumtell under en cykelsemester på Ven sommaren 2003.  Solen sken och det medhavda vinet blev bara varmare och varmare. 

Då ställdes frågan; finns det ingen kylväska till boxvin?905360_7107

Några dagar efter cykelturen började sökandet, dock utan resultat. Skissandet på en prototyp satte fart och snart var produktionen igång. Våren 2004 blev kylväskan mönsterskyddad och fick namnet BOXinBAG.

Både Christina och Anders har en bakgrund inom restaurangbranschen och kände att det saknades bra vin och köksprodukter för konsumenter. Kylväskan för boxvin är än idag grundbulten i verksamheten och några fler egenutvecklade produkter har tillkommit. Sortimentet består idag även av utvalda externa varumärken, Baci Milano, Fire-Design, JALO Helsinki, Peugeot med flera.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>