Branschprofil inom digitalisering ansluter till Sigma
Hem NyheterInternet Of Things Branschprofil inom digitalisering ansluter till Sigma

Branschprofil inom digitalisering ansluter till Sigma

Publicerat av: Redaktionen

Sigma IT Consulting har de senaste åren tagit stora marknadsandelar inom området Internet of Things.

Branschprofil inom digitalisering ansluter till Sigma 1

Carl Tönseth, regionansvarig för Internet of Things på Sigma IT Consulting

I Sigmas fortsatta tillväxtresa så kommer nu Carl Tönseth ombord. Carl var med och grundade Lumagate och kommer senast från rollen som Partnership Director på Enfo Group. På Sigma kommer Carl vara regionansvarig för affärsområdet Internet of Things på Sigma IT Consulting i Stockholm.

Carl berättar om sin nya roll:

–Jag känner mig nu redo för nästa steg i min karriär. Jag är en entreprenör som triggas av passion för innovativa lösningar och nytänkande.

Min målsättning är att vara med och stärka Sigmas varumärke inom digitalisering i Stockholm men även nationellt. Jag brinner för att skapa team som arbetar tillsammans. Nästa steg i utvecklingen inom området är så pass komplex att det krävs samarbete mellan olika kompetenser och strategiska partners.

Att få vara med och bygga upp ett område som har en stark och långsiktig målsättning är lockande, säger Carl Tönseth, regionansvarig för Internet of Things på Sigma IT Consulting.

–Vi är väldigt glada och stolta att Carl väljer att fortsätta sin resa hos oss. Vi ser det som ett gott betyg för det arbete vi gör. Carls driv för att skapa riktigt värde för kunderna och hans passion för att vara med att bygga en bättre morgondag medförde att det var ett enkelt beslut att välkomna Carl till oss. Tillsammans kommer vi nu att fortsätta att utveckla vårt kunderbjudande, attrahera rätt människor och börja växa ordentligt i Stockholm och Mälardalen, säger David Österlindh, affärsområdeschef Internet of Things på Sigma IT Consulting.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>