BT ERBJUDER SNABBARE, SÄKRARE UPPKOPPLINGAR MED HEWLETT PACKARD ENTERPRISE MOLNTJÄNSTER
Hem LeverantörHewlett Packard Enterprise BT ERBJUDER SNABBARE, SÄKRARE UPPKOPPLINGAR MED HEWLETT PACKARD ENTERPRISE MOLNTJÄNSTER

BT ERBJUDER SNABBARE, SÄKRARE UPPKOPPLINGAR MED HEWLETT PACKARD ENTERPRISE MOLNTJÄNSTER

Publicerat av: Redaktionen

Ny milstolpe i BTs Cloud of Clouds vision när kunder nu även får högpresterande direktuppkoppling med HPE Helion managerade molntjänster.

mgbwhtlf1fga5vagvtijjaBT introducerar idag snabbare, mer pålitlig och säkrare tillgång till molntjänster genom att låta BT-kunder koppla upp sig direkt till HPE Helion Managed Cloud Services. BTs tjänster använder HPEs Rapid Connect för att kunna koppla kunder direkt till HPE Helion Managed Cloud Services.

Den nya uppkopplingen gör det möjligt för BTs kunder att fullt utnyttja HPEs portfolio av tjänster var och när de än kan tänkas behöva dem för att skapa och arbeta med projekt. Med pålitlig och säker åtkomst får kunder förbättrad prestanda, förstärkt säkerhet och lägre fördröjningar.

Keith Langridge, Vice President, Connect Portfolio på BT Global Services, säger: “Organisationer förstår flexibiliteten och smidigheten som kommer med utvecklingen av molntjänster. För att accelerera sin användning av molntjänster kräver de säker och pålitlig datatillgång och applikationer oavsett om de befinner sig i privata, publika eller hybrida moln. Vi har redan optimerat vårt nätverk för att hjälpa kunder att bättre använda flera molntjänster genom vår Cloud Connect portfölj. Genom att lägga till direkt uppkoppling till HPE Helion genom BTs globala nätverk, gynnas kunder av en lösning som är konsekvent, säker och pålitlig, var än de arbetar.”

Eugene O’Callaghan, Vice President, Enterprise Services Workload and Cloud, Hewlett Packard Enterprise, säger “Kunder vänder sig till sina molnleverantörer för att få hög prestanda, säkra, pålitliga och lättillgängliga tjänster.. Vårt partnerskap att leverera de här tjänsterna med BT innebär en helt ny nivå av förtroende för globala organisationer.”

BTs direkta uppkoppling mot HPE Helion Managed Cloud Services via Rapid Connect är redan tillgängligt i Tyskland, Frankrike och Storbritannien. Detta kommer följas av ännu fler uppkopplingar med HPE-center runtom i världen.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jAgt9xt0XWQ

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>