BT och Intel Security utvecklar nästa generations säkerhetstjänster i nytt samarbete

BT och Intel Security meddelade idag att de, genom en strategisk överenskommelse, ska ta fram nya lösningar för att hjälpa organisationer att förbättra sin säkerhet och motverka cyber-attacker. Företagen kommer också att arbeta tillsammans i ett gemensamt IT-partnerskap för att vidareutveckla sin gemensamma vision att skapa nästa generations säkerhetstjänster.

Besökare på RSA Conferencekan besöka BT Security Booth 7.07 för att få se en demo, på Moscone Center i San Fransisco, Kalifornien.

De nya lösningarna kommer att föra samman viktiga komponenter från de två företagens teknologiska plattformar och adresserar svagheter i traditionella säkerhetsprodukter genom att undanröja klyftorna mellan upptäckt och reaktion. Lösningarna är designade för att förenkla administration och support, samt minska reaktionstiden efter upptäckt.

Mot bakgrund av det ständigt växande hotet mot cyberlandskapet behöver organisationer kontinuerlig innovation för att kunna skydda sin data och sina ladda ned (2)tillämpningar var de än väljer att ha dem; i deras egna lokaler, i molntjänster eller i en hybrid av båda. BT och Intel Security fokuserar på integrerade och öppna system med cloud-first teknik som är designad för att möjliggöra organisationers chanser att snabbare hantera hot, med färre resurser.

BT och Intel Security kommer att arbeta tillsammans, för att rikta in sig på dessa hot, med ett enda ekosystem som kan hantera flera olika säkerhetskontroller. Det betyder att kontrollsystemen som finns i de två företagens plattformar kommer att prata och interagera med varandra. Detta kan bidra med betydande kostnadsfördelar för kunderna, då samma kontroller kan levereras oftare, med mindre hårdvara, mindre konfiguration och mindre administration.

Mark Hughes, CEO på BT Security säger: “På BT är vi fast beslutna om att vara i framkant i säkerhetsvärlden. Vi samarbetar med Intel för att förena BTs säkerhetsintelligens med Intels avancerade säkerhetsverktyg i realtid. Vi tror att vårt gemensamma erbjudande kommer att vara industrins ledande när det kommer till omfattning och ambition. Intels banbrytande säkerhetsteknologi och vårt kunnande inom servicedesign och leverans kan ge våra kunder ökad säkerhet.”

Raj Samani, EMEA chefstekniker på Intel Security säger: “Vårt mål är att möjliggöra för företag jorden runt att mer aggressivt och effektivt kunna försvara sig mot dataintrång och riktade attacker. Tillsammans med BT planerar vi att minska klyftan mellan upptäckt och åtgärd, genom att skapa och upprätthålla ett säkerhetssystem designat för att möjliggöra realtidskommunikation, informationsutbyte och respons mellan olika säkerhetsverktyg.”

Post Comment