Bullguard ökar trycket i Sverige med ny nordenchef

Alexandra Olausson är ny nordenchef hos Bullguard.
Alexandra Olausson är ny nordenchef hos Bullguard.

Som ett led i en bred satsning tar Bullguard in Alexandra Olausson från Teliasonera som ny nordenchef. Utvecklade partnerrelationer och större utbud ska ge ökad försäljning.

Alexandra Olausson blir Bullguards kvinna i Norden. Hon ska leda arbetet med att stärka deras närvaro här i norr och säger i ett pressmeddelande att hon ”triggas av utmaningen att etablera en utmanare”.

– Bullguard har ett starkt erbjudande och i samarbete med utvalda partners och försäljningskanaler kan vi guida vuxna och barn till en säker tillvaro på nätet, säger hon i en kommentar.

Alexandra kommer närmast från Teliasonera och har enligt uppgift bred erfarenhet av multikanalsförsäljning och affärsutveckling inom it- och telekombranschen.

Utbudet inkluderar Internet Security, antivirus, mobilsäkerhet, identitetsskydd och skydd för sociala medier. Målgruppen är såväl hemanvändare som små företag, enligt leverantören.

Den nordiska satsningen är en del av Bullguards ambition att utveckla såväl utbud som närvaro på sina huvudmarknader. Enligt pressmeddelandet avser man också att ”fullt ut utnyttja e-handelns potential”.

Post Comment