Bullguard växer med ny säljchef
Hem Nyheter Bullguard växer med ny säljchef

Bullguard växer med ny säljchef

Publicerat av: Redaktionen
Jonas Ekholm, Bullguard

Jonas Ekholm, ny säljchef på Bullguard.

Fler partner, större organisation och ett större avtryck på den svenska marknaden. Det är några av målen för Bullguard som precis rekryterat en ny säljchef från konkurrenten Kaspersky.

Bullguard har tagit in en ny försäljningschef i sin strävan att utveckla verksamheten i Sverige. Mannen heter Jonas Ekholm och kommer närmast från Kaspersky. Han får ansvar för Sverige och Norge.

– Det här är en är en mycket betydelsefull rekrytering för BullGuard, och jag är otroligt glad att nu få välkomna Jonas Ekholm som försäljningschef för Sverige och Norge. Hans gedigna erfarenhet av såväl retail- som distributionskanalen skapar nya affärsmöjligheter och kommer att bidra till nästa steg i utvecklingen av den nordiska verksamheten, säger Alexandra Olausson, Nordenchef på BullGuard.

Utvecklingen som Alexandra nämner handlar bland annat om att ”gå in på nya marknader” och utöka partnernätverket.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>