C.A.G startar nytt bolag inom digital verksamhetsutveckling: C.A.G MovU

Behovet av kontinuerlig digital verksamhetsutveckling blir allt större hos företag och organisationer.

C.A.G startar nytt bolag inom digital verksamhetsutveckling: C.A.G MovU 1För att möta det behovet startar C.A.G ett nytt företag specialiserat på området. C.A.G MovU kommer hjälpa företag att digitalisera sina processer och se till att deras medarbetare är redo för, samt har tillgång till, bästa möjliga verktyg för att nå uppsatta mål.

Digital verksamhetsutveckling är idag ett allt viktigare område för företag och organisationer som önskar effektivisera sina verksamhetsprocesser i linje med satta mål och strategier.

C.A.G MovU är dedikerat till digital verksamhetsutveckling och kommer utifrån kundens behov erbjuda stöd inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling och teknikstrategier genom att sätta ihop kvalificerade expertteam med IT-specialister från C.A.G-koncernens alla kompetensområden.

”Vår idé är att alltid jobba direkt tillsammans med kunderna i långsiktiga partnerskap. Vi arbetar utifrån en metod vi kallar 360×365, vilken innebär att vi skapar en 360-graders vy över kundernas verksamhet samt levererar och förvaltar lösningar 365 dagar om året. Då vi arbetar oberoende av plattform vill vi engagera kundens medarbetare så att de är drivande i att tillsammans med oss ta fram nya verktyg som ger konkreta förändringar såväl på kort tid som på längre sikt”, säger David Broberg, VD på C.A.G MovU.

”Metodiken innebär också att vi minimerar påverkan tids- och resursmässigt i våra kunders verksamhet vilket uppskattas högt. Tillsammans itererar vi fram de bästa verktygen”, säger David Broberg vidare.

C.A.G MovU startade i mars i år och erbjuder seniora team med stor erfarenhet från digital verksamhetsutveckling.

Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget kommer att vända sig till såväl myndigheter och organisationer som privata företag.

Bolaget leds av David Broberg, som tidigare bland annat har varit med och utvecklat Telia HomeRun och Coops självscanningssystem. David har även varit verksam inom Symbol Technologies AB och drivit det egna bolaget MobiU AB, vars tjänster nu är en del av C.A.G MovU.