Calisto 3200 och Calisto 5200 förhöjer konferenssamtal för medarbetare på språng

Plantronics (NYSE: PLT) har lanserat två nya portabla högtalartelefoner för datorer och mobiltelefoner, Calisto 3200 och Calisto 5200.

Calisto 3200 och Calisto 5200 förhöjer konferenssamtal för medarbetare på språng 1Med 360-gradersmikrofon i en kompakt enhet delar de nya Calisto 3200 och Calisto 5200 en enkel plug-and-play-utformning så att individer eller grupper kan ha proffsiga telefonkonferensupplevelser från vilket rum eller vilken plats som helst.

Båda Calisto-modellerna har integrerade 360-gradersmikrofoner som överför samtal med hög ljudkvalitet och röstklarhet. Högtalartelefonerna är intuitiva att använda med enkla touchkontroller och visuella indikatorer, i kombination med röstmeddelanden och varningar för tystad mikrofon som kan ge omedelbar återkoppling på samtalets status.

Bara 30 procent har tillräckliga konferensrum

Enligt en studie av Oxford Economics 2018, uppger bara 30 procent att deras företag har de konferensrum som behövs för att ta privata samtal eller delta i telefonkonferenser. I stället lämnar medarbetarna kontoret och förlitar sig mer på distansarbetesalternativ, vilket gör det nödvändigt att ha rätt verktyg för ett effektivt samarbete med kollegor och kunder, oavsett var de är.

–      Mer än två tredjedelar av människor runt om i världen arbetar utanför kontoret minst en gång i veckan, och även de på kontoret behöver lösningar för samarbete på språng, säger ShantanuSarkar, affärsområdeschef för headset på Plantronics. Våra senaste Calisto-högtalartelefoner möjliggör konferenssamtal var du än är och försäkrar dig att kunna höra, och framför allt, höras tydligt i andra änden.

Högkvalitetsljud över USB eller 3,5-millimeterskabel

Calisto 3200 ansluts via USB till PC, Mac och surfplattor medan Calisto 5200 också kan kopplas till telefoner med en 3,5 mm-kabel. För att spara batteritid stängs Calisto 5200 automatiskt av när den kopplas bort från telefonen. Calisto 5200 har upp till 30 timmars taltid så att användarna vet att den håller för flera på varandra följande möten på språng. Båda enheterna finns i USB-A- eller USB-C-version och levereras med sladdhållare och väska för att göra transporten ännu enklare.

Både Calisto 3200 och Calisto 5200 är kompatibla med Plantronics Manager Pro, Plantronics branschledande molnlösning designad för IT-proffs. Denna programvarutjänst gör det möjligt för företags IT-chefer att administrera och underhålla ljudenheter från centralt håll, och stöttar IT-beslutsfattandet genom att ge värdefulla insikter som säkerställer konsekvent och föredömlig kommunikation och ljudprestanda på enheten. Plantronics Manager Pro säljs separat.

Calisto 3200 (995 kr exkl moms) och Calisto 5200 (1495 kr exkl moms) finns tillgängliga från och med nu på den nordiska marknaden hos distributörer av Plantronics och Polycom och finns tillgängliga för beställning.