Cancerfonden fick 19 000 kr när Halon vann Zlatans tröja på välgörenhetsauktion
Hem EVENTEvent Bevakning Cancerfonden fick 19 000 kr när Halon vann Zlatans tröja på välgörenhetsauktion

Cancerfonden fick 19 000 kr när Halon vann Zlatans tröja på välgörenhetsauktion

Publicerat av: Redaktionen

It-företaget Atea höll tillsammans med Nadja Casadei en välgörenhetsauktion under sitt årliga partnermöte.

Med ett bud på 19 000 kr blev Halon den lyckliga ägaren till en signerad matchtröja från Zlatan Ibrahimovics tid i Paris Saint-Germain, och Cancerfonden fick 19 000 kr när Halon vann Zlatans tröja på välgörenhetsauktion 2pengarna tillfaller nu Cancerfonden.

Göteborgsföretaget Halon jobbar med mjukvara för epostsäkerhet, och var ett av de storleksmässigt mindre företagen som fanns på plats under Atea’s partnerträff i Stockholm den 19:e januari. Men det hindrade inte Halons Tobias Welander från att vilja göra en god sak, och han tog ett snabbt beslut om att göra ett försök. Med stöd från företagets marknadsansvarige gick han in med ett högt bud i slutet av auktionen och en kort stund senare kunde han till sin sin och bolagets stora glädje kliva upp på scenen och ta emot den signerade Zlatan-tröjan från Nadja ”Tiger-Nadja” Casadei som skänkt den till auktionen.

– Zlatans tröja kommer hänga på väggen på vårt kontor för att påminna om handlingskraft och att sikta mot stjärnorna, kommenterar en nöjd Tobias Welander.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>