Canon Business Center växer och etablerar kontor i Gävle
Hem Nyheter Canon Business Center växer och etablerar kontor i Gävle

Canon Business Center växer och etablerar kontor i Gävle

Publicerat av: Redaktionen

Nuvarande ägare av Canon Business Center Dalarna Martin Arousell, med kontoren CBC Falun och CBC Orsa öppnar nytt kontor på Södra Skeppsbron intill Gavleån.

Canon Business Center växer och etablerar kontor i Gävle

Teamet CBC Dalarna och Martin Arousell ägare av Canon Business Center Gävle som öppnar första juni 2021

Etableringen skapar förutsättningar för nya affärsrelationer med både större och mindre företag.

Första juni öppnar CBC Gävle och rekrytering pågår för att hitta engagerade medarbetare som vill växa med Canon i Gävle.

Spännande stad, dynamiska företag
Martin Arousell, ägare av Canon Business Center Gävle & Dalarna berättar: ”Vi har sedan tidigare väl utvecklade relationer med flera företag i Gävleborg genom Canon Business Center i Falun och Orsa. Det är samarbeten som fungerar bra.

Tack vare att vi nu etablerar oss i Gävle skapar vi ännu bättre förutsättningar för nya affärsrelationer med både större och mindre företag. Vi kommer närmare företagen och kan snabbare fånga upp behov och önskemål. Alla verksamheter oavsett storlek kan vinna mycket på att ta vara på möjligheterna som den digitala transformationen erbjuder.

I den utvecklingen ser vi att vår erfarenhet och kompetens kan tillföra värde och underlätta för företagens fortsatta framgång. Tillsammans kan vi definiera utmaningar och implementera lösningar som är rätt både på kort sikt och över tid. Att ligga i den digitala teknikens framkant är inte alltid en självklarhet eller nödvändighet för alla företag.

Men att ta vara på affärsmöjligheterna den digitala utvecklingen skapar är en viktig framgångsfaktor. Där kommer vi in och kan tillföra värde och vägleda våra kunder i den digitala transformationen.”

Resurser globalt, nationell och lokalt
Det senaste året har varit omtumlande. Pandemin har vänt upp och ned på invanda föreställningar. Det som tidigare var undantag är nu regel för många verksamheter. Ett exempel på det är distansarbete, möjligheten att arbeta platsoberoende.

”Att jobba hemifrån och ha förutsättningarna för att utföra arbetet lika bra som på kontoret kräver en digital lösning som är stabil, trygg och säker. I det arbetet kan vi vara den samarbetspartner som utvecklar och implementerar rätt lösning. Genom Canon har vi resurserna globalt och nationellt. Nu har vi dem också lokalt även i Gävle”, säger Martin Arousell.

Canon Business Center växer och etablerar kontor i Gävle 2

 

Nya jobb, rekrytering pågår
För att möta den snabba tekniska utvecklingen och optimera möjligheterna för vad den digitala transformationen erbjuder krävs erfarenhet, kompetens och engagerade medarbetare.

”Vi växlar upp och växer, och nu söker vi flera nya medarbetare som vill växa med oss här i Gävle. Officiellt slår vi upp portarna första juni. Redan från dag ett kavlar vi upp ärmarna och jobbar på. Vi kommer att sitta i fräscha, nyrenoverade lokaler tillsammans med Kinnarps i hjärtat av staden. Vår ambition är att bli det självklara valet för företagare och företag”, säger Martin Arousell.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>