Canon presenterar image FORMULA nätverksscanner för snabb dokumentinläsning

Canon, marknadsledare inom digital bild, lanserar image FORMULA ScanFront 400.

En fristående nätverksscanner med hög prestationsförmåga, som scannar många olika dokument och skickar dem vidare i företagets snabba arbetsflöde.Canon presenterar image FORMULA nätverksscanner för snabb dokumentinläsning 1

Hög hastighet och hög kvalitet

imageFORMULA ScanFront 400 scannar flexibelt många olika typer av dokument i hög hastighet, till exempel A4-, A5-format, visitkort och pass. Kuvert, häften och vikta dokument scannas enkelt med hjälp av avkänning av dubbelinmatning via ultraljud och funktioner för återförsök och frigivning.

Scannerns tunna och kompakta bordsdesign passar för många olika användningsområden, till exempel som delad scanner på ett Backoffice eller en personalavdelning eller för decentraliserad scanning på kundserviceplatser inom detaljhandel eller banker.

Med en scanningshastighet på upp till 45 sidor per minut och en pålitlig matningsmekanism för 60 ark hanterar scannern upp till 6 000 sidor per dag.

Moderna scanningsarbetsflöden

Med sitt Linux-baserade lättanvända gränssnitt och sin ljusstarka och svarsvilliga 10,1 tums touchskärm skapar och skickar imageFORMULA ScanFront 400 pålitliga scanningsresultat snabbare och enklare än någonsin tidigare. Det behövs ingen dator eller ytterligare programvara för att hantera scannern och med bara några få enkla steg ansluts den till ett nätverk för säker scanning till e-post, nätverksmappar, FTP, USB, fax eller direkt till en skrivare.

Programmerbara knappar underlättar det dagliga arbetet ytterligare. Knapparna kan tilldelas till speciella användare och funktioner, och destinationer som används ofta kan sparas i en handvändning.

Säkerhet och integrering

Självklart innehåller scannern Canons imponerande säkerhetsfunktioner. Förutom unika användarbehörigheter finns säkerhet både på enhets- och dokumentnivå, till exempel skyddad inloggning med lösenord via Active eller LDAP Directory och säker filsändning med FTPS/SMTPS- och SFTP-protokoll.

Egna indexfiler för metadata kan skapas och skickas tillsammans med varje scanning, något som medför enkel dokumentklassificering och integrering av scannern i befintliga Backoffice-system och arbetsflöden. Systemsamordnare kan dessutom använda webbapplikationen SDK för att integrera sina egna anpassningar eller skräddarsydda program.

Erik Strandskog, produktchef på Canon: ”Den nya scannern imageFORMULA ScanFront 400 riktar sig till moderna arbetsmiljöer. Enkel hantering och avancerade funktioner ger användaren en scanningsupplevelse som känns pålitlig, flexibel och högkvalitativ. Nätverksscannerns kompakta storlek gör att företagen nu kan ha en centralt hanterad, kraftfull scanningslösning närmare sina kunder – samtidigt som de sparar in både tid och kostnader eftersom det inte behövs några extra datorer, licenser och underhåll.”

Post Comment